BC RICH seri numaraları hakkında

elimdeki gitarın seri nosu : I50022 assasin model bc rich . akor burguları aşağıya bakan modellerden.

bc sitesinden girdim ama seri numarasının başındaki " I " hakkında bilgiye ulaşamadım . bir bilen vardır mutlak . yardımcı olursa çok sevinirim.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
galiba sendeki japon yapımı( varsayımsal j= japonya düz mantığıyla) . bu " I " hakkında bilgisi olan varmı? ( bu arada victor çok sağol bi şekilde yardımcı olmaya çalıştığın için)
 
serhat13 demiş ki:
galiba sendeki japon yapımı( varsayımsal j= japonya düz mantığıyla) . bu " I " hakkında bilgisi olan varmı? ( bu arada victor çok sağol bi şekilde yardımcı olmaya çalıştığın için)

belki sendekide india yapimidr :p

bu arada usa bc rich warlocklarda usa oldugunu nasil anlicaz banada lazim bu bilen biri varsa aciklarsa sevinirim
 
sadece neckplate de "la california usa" yazıyorsa usa değildir.. head stock da ya "R" logo vardır yada pointed larda "made in usa" yazar..

bunun haricinde olanlar japan, eski NJ yada class axe serisidir..

ne alakası var bilmiyorum ama bi ek olarak söyliim, bronze bcrich almayın.. paranıza yazık.. ama dersenki Türkiye ye bronze dan başka model girmiyor, almayın abi mecburen daha iyilerini getirsinler.. heralde 5 senedir NJ girmiyor memlekete..
 
I eger ulke ismi ile ilgiliyse Indonesia'dir. India uretimi bcr duymadim.
Bi ekleme de benden, Platinium ve bunu Pro'sunu da almayin, Bronze serilerinin donanimi farkli olani oluyorlar. Hardware olarak uzakdoğu gitarlarina nazaran kaliteli sayilsalar da agac olarak bronze lardan farklari yok. Hepsinde cok sert manyetikler var o ayri.
:idea: Eger drive pedaliniz yoksa, overdrive barindiran amfiniz varsa, BC Rich humbucker kullanarak distortiona yaklasirsiniz.
 
teşekkür ederim başarılarınızın devamını dilerim :) geyik olayında sınır tanımamanızda ayrıca mutlu etti beni güldük eğlendik . çok sağolun :)
 
merhabalar

arkadaşımda bc rich warlock nj serisi gitar var.biz bu gitarın nerede yapıldığın ı ve üretim tarhini nasıl öğrenebiliriz?

seri numarası: B 5585

neck plate in arkasında la california usa yazıyor ancak headstock un arkasında hiçbirşey yazmıyor.

gitar da bu:

bcrichwarlock3yi4.jpg
 
Geri
Üst