2006 Model Gitarlar...

Perfectionist kardeşim kafan basmıyor heralde. Bir daha oku istersen önceki mesajlarımı. Sataşıp durmayın ben artık marka tartışmasına girmiyorum. Rahat bırakın kardeşim.
 
turke01 demiş ki:
Ben şimdi dünyanın en iyi gitar ustasına, dünyanın en harika gitarını yaptırsam, sapına CORT yazdırsam, iddia ediyorum, "eh işte, fena değil" dersin. Ama bi Cort çalışanının yaptığı gitara "Ibanez" prestige filan yazdırsam, "hah işte, gitar böyle olur" dersin. Dermisin, demez misin ? Sen bana bunun cevabını ver :D
Demem, bir gitarı akustik olarak çaldığım zaman overtoneları duymuyorsam o gitara gitar demem.
 
Rastansaga hiç kimse senle markasa tartışmasına girmiyor girme niyetinde değil uyuz olunan taraf her cümlende aaa cort süper diğerleri dandik diyorsun ona millet parmak basıyor sürekli her cümlende cort var hepte + yönde hiç - yönlerini söylemedin bile bunu demek istiyor zaten perfectionist
 
ya ben okadarini bilmiyorum ama rastansaganin avukatida diilim sonucta ama ben onun cort un iyi gitarlar yapmaya basladigini soylemeye calistigini dusunuyorum..

arti o gitar evladiyelikmi diilmi onuda gidip elinize alip gorun baba.. ben gordum harbi inanamadim.. ki ibanez kullanicisiyim yani dusun.. ama sukadarini soyliyim iki gitarda stock haldeyken benim gitari hem iscilik hem ton bakimindan(normal olarak) ezer..
ama yok lan benimkini satriani imzalamis olm ezemez.. x-th yi kim ellemis cenabet kore iscisi :D yok lan ezemez koca satrianiyi :D EZDİRMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEMM!!!
 
bende custom yapacagim gitarin headstock a alem (camilerin tepesinde kibleye bakan ay yildiz vs.vs) takicam motorlu sekilde gps yardimi ile ben netarafa donersem doniyim o hep kibleye bakacak.. :D

lan nie boleyiz biz ya herseyi geyie vuruoz :D butun basliklari al incele bitane ciddi baslik yok.. ama daha iyi istee ne biliiim hem bilgi paylasimi hem makara kukara..
 
Geri
Üst