Ömrüm Parklarda Geçti (Zibidiler)

SAVAŞMA GÜREŞ! konserler serisin ilk ayağı olan bu konser 27 kasım pazar günü 24 isimli barda gerçekleşecek. 4 aydır bodibulding yapan pehlivanımız YAMAN'la güreşip, 2 dakika tuş olmadan dayanabilen arkadaşlara 1 bira hediyemiz var.

çok yakında:
savaşma boğuş!
savaşma dövüş!
savaşırsan savaş lan!!!
konserleri ve de
kapışaROCK festivaliyle karşınızda olacağız...
 
demoları Engürü Pasajında Rock Store'a bıraktım, dengesiz herifler ve cemiyette pişiyorum demoları da mevcut. bugün yarın da kök çarşısı ZIT müzik'e bırakıcam.
 
Uzun yıllardır ankara'daki punk müziğin gelişimini(?) takip ediyorum. Sokak Köpekleri'den tutun da Kirli Çoroplar olsun hepsini takip ettim ve demoları olsun kayıtları olsun herşeylerini dinledim. Daha önce zibidiler olarak bilinen ve bir türlü bir isimde karar evrememiş bu grubuhn da bütün şarkılarını dinledim hemen hemen.

Garip, tuhaf ve kendini bulamamış bir müzikleri var. Konserlerde gösterdikleri terbiyesizlikler de, demolarının sonuna espri mayetihnde ekledikleri abuk sabuk şeyler de bunun bir göstergesi zaten. 2 Konserlerini izledim daha önce, Orada gerçekten farklı bir müzik yapmaya çalışan DEJA VU, Bedroom Drunk gibi gruplar varken bu adamlar geçmiş bize "makaram sarı bağlar" serdar ortaç gibi saçmalıklar dinletiyorlar. KArdeşim ben bunları evde de dinlerm. Ayrıca vokal kim, baterist kim, gitarist kim bunlar da belli. Müzikal anlamdaki yeteneksizliklerini böyle saçma eğlencelerle kapamaya çalışıyorlar. Biz ise 10 milyon verip konsere geliyoruz, ankara undeerground müziğine destek olmak amacıyla, ama bu adamlar kız götürmek için sadece müzik yapıoyorlar. Bu mantelitenin değiştiğini zannediyorsun ama böyle bukelamun gibi adamlar kız götürmek uğruna müzik de yapar, herşeyi de yapar. Bence çok kötü bir gruğpsunuz, müziğiniz de çok kötü.
 
ooo foruma ercan saatçi gelmiş.. güvenerkinerkal mı yoksa? sert kalın hocam taviz vermeyin.

kız götürmek isteyenlere neden bu kadar kılsınız? acaba sizin gizli niyetlerinizi onlar açıkça yapabildiği için mi?

undergrounda desteğe devvammedinn... harçlığınızı yatırın oraya
 
eaheuahe adam kın kusmus yazık abı bı hatunda suna yapın... abazasyonıst terımler kullanmıs :D

bu hafta 24 tekı konserınızı gelıcek olan genc tayfa :) saat 2 cıvarında andac cafe etrafında toplanmaya baslıyorlar ve abımız olan sıze ( saygı bakımından) sızlere tam destek ve eglence ıcın 24 de dogru harekete gecıcez saatı gelınce..

bınlerce basarılar hepınıze
 
Heee gız, hee götürmek.

Evet götüremiyorum kardeşim, götüremiyorum olmuyyo. Ben evde bilgisayarla müzik yapıyorum bu herifler hala geçen yüzyıldan kalma yok neymiş gitarmış bateriymiş, davulmuş. Bildik aletler. Bi de borozan var demoda. Hadi bakalım onu konserde nasıl çalacaksınız. Kim çalacak? Üç kişi var şarkılarda 5 alet var. Nasıl olacak o iş. Götünle mi çalacan kerem borozanı. Hem çalamıycaksınız hem karı götüreceksiniz. Haksızlıklık kardeşim bu. Ben napıyım bilgisayarımı mı taşıyım. Monitörle mi konser veriyim. Ben de müzik ben de karı götürmek istiyorum.
 
konserde seni dövecem kızlar da ne kadar güçlü olduğumu anlayacaklar. Ayrıca o verdiğin adresten kız indirmeyi denedim, bacaklarına kadar indirdim. Yarın da kalanını indirecem.
 
Geri
Üst