Uzun yıllardır ankara'daki punk müziğin gelişimini(?) takip ediyorum. Sokak Köpekleri'den tutun da Kirli Çoroplar olsun hepsini takip ettim ve demoları olsun kayıtları olsun herşeylerini dinledim. Daha önce zibidiler olarak bilinen ve bir türlü bir isimde karar evrememiş bu grubuhn da bütün şarkılarını dinledim hemen hemen.
Garip, tuhaf ve kendini bulamamış bir müzikleri var. Konserlerde gösterdikleri terbiyesizlikler de, demolarının sonuna espri mayetihnde ekledikleri abuk sabuk şeyler de bunun bir göstergesi zaten. 2 Konserlerini izledim daha önce, Orada gerçekten farklı bir müzik yapmaya çalışan DEJA VU, Bedroom Drunk gibi gruplar varken bu adamlar geçmiş bize "makaram sarı bağlar" serdar ortaç gibi saçmalıklar dinletiyorlar. KArdeşim ben bunları evde de dinlerm. Ayrıca vokal kim, baterist kim, gitarist kim bunlar da belli. Müzikal anlamdaki yeteneksizliklerini böyle saçma eğlencelerle kapamaya çalışıyorlar. Biz ise 10 milyon verip konsere geliyoruz, ankara undeerground müziğine destek olmak amacıyla, ama bu adamlar kız götürmek için sadece müzik yapıoyorlar. Bu mantelitenin değiştiğini zannediyorsun ama böyle bukelamun gibi adamlar kız götürmek uğruna müzik de yapar, herşeyi de yapar. Bence çok kötü bir gruğpsunuz, müziğiniz de çok kötü.