3500 Tl Gitar+ Amfi 2017

İyi günler, başlıkta da görebileceğiniz üzere 3500 tl gibi bir meblağ ile bir elektro gitar ve gerekli ekipmanları almak istiyorum, gitarı metal için kullanacağım, başka bir şey çalacağımı düşünmüyorum. Les Paul tipi gitarlardan çok hoşlanıyorum. Bu fiyata işime yarayacak ve beni uzun süre götürecek bir gitar arıyorum. 2. El güvendiğiniz yerler varsa önerilerine de açığım İstanbul içinde. Şimdiden teşekkürler

Gitar olarak ec1000 öneririm. Çok güzel gitar. Ama fiyatlar yukarıda ben 2000e satamamıştım millet 3000 ıstiyor. Onları araştırabilirsin. Ikinci el ben @ilhan80 ile alışveriş yapmıştım. Güvenilir bir satıcı ama forumda bu işle uğraşan başka güvenilir satıcılarda var. Kolay gelsin.

Epiphone SG g400 al 1.400 TL falan 0 fiyatı yani kaldı 2.100 bir tane distortion bir tane chorus veya reverb pedal al 600-700 falan tutar kaldı 1.400 100 e de aski pena falan kalan 1.300 TL de amfi al Marshall line falan

Blackstar için metal çalan kullanıcı yorumları aşırı olumlu, jet city, soldano'da aynı şekilde yorumlar olumlu randall ve orange tiny terror deneyimledim gerçektende güzel iş çıkarıyorlar. Tiny terror benim daha çok hoşuma gitti tabi.

Geri