Ziyaretçiler/Visitors (TV Dizisi)

Küçükken çok korkardım o diziden ama yine de seyretmek isterdim. Çok geç saatte veriyorlardı.
Ne yazık ki 3-5 kare dışında diziye ait fazla birşey hatırlayamıyorum. Keşke kanalın biri tekrar yayınlasa. Cnbc-e olabilir.
 
yaşım itibariyle ben trt zamanlarını hatırlamıyorum.ama ablam saolsun video kasete çekmişti.bende ordan izlemiştim .çok sevdiğimi hatırlıyorum küçükken hatta duvarıma kırmızı bir kalemle kocaman v yapmıştımda annem çok kızmıştı :D .bir iki sene önce yine izledim ama bu sefer vcd den .bi arkadaş sormuştu dvdsi var o mu diye .evet hatta kapağı siyah fon üzerine kırmzı v var.benim hatırladığım şeyler brian(adi insan pardon alien )ve doktorun kızı ismini unuttum aşk yaşamaları.kızın hamile kalması .ve kızın doğumu çok iğrenç ilki normal geliyoda ikincisi böle hıhıhıhıhıh iğrenç bir ses hatta çift sesliler bunlar .bide melez kızın bi tane küçük kıza zehir püskürtmesi vardı.hatta kızı tanıyamıyorlar.sonradan kızı olduğunu anlıyorlardı.ay çabuk çabuk büyüyo....
 
Mara Jade avatarlı michelle hatırlatmış ;) Bir ara insanlar yaratıklar üzerinde etkili bir zehir geliştiriyorlardı. Suratlarına felan serpince direk ölüyorlardı.

Ayrıca Danıvın'ın oğlu da kaynanası sebep yaratık sever olarak büyütülmüştü ama sonradan yaratıklar onu et kombinasına (donmuş insanlardan oluşan) koymuşlardı. Ama ölmemiş, çıkarılmıştı.
 
ödüm patlardı izlerken! o zamanlar minicik sübyanız ama acayip bi istekle yinede yapışırdık tv ye:) ben ciddi ciddi inanırdım ama! orada baktığı şeyleri hareket ettiren kaldıran bi kız vardı.oydu benim kahramanım.kendimi onunla özdeşleştirirdim falan..o derece sapıktım..bende evde eşyalara bakıp onları kaldırmayı denerdim. eşyalar havalanmayınca da oturup ağlardım..eksiğim ne derdim:)) ya ciddi bozmuştum kafayı! içlerinde japon balıkları bulunan kadehleri kafalarına diktikçe ben fenalık geçirirdim:) fare yemeleri falan..ya inanılmaz bi diziydi..yalvarırırm aileler çocuklarına sahip cıksın:))) beni bebelik zamanlarıma yolladığı için başlığı açan şahsa teşekkürü bir borc bilirim efendim.
 
yaa evet..gene yayınlansın..bide hazır aklıma gelmişken sorayım..diziyle ilgili görüntüdür fotodur hiç ulaşan varmı..
 
yazılanları okudum bende hayal mayal bişeyler

hatırlıyorum fare yeme sahnesini hiç unutamadım

bide yanlış hatırlamıosam sarışın bi hatun birisini

görmemesi gerekiyodu görürse ölcek diye

hatırlıyotum yanlışmıyım kafamda hep böyle

bişeyler var dizi ile ilgili başka pekde bişey

hatırlamıyorum tekrar yayınlansa süper olur
 
yazılanları okudum bende hayal mayal bişeyler

hatırlıyorum fare yeme sahnesini hiç unutamadım

bide yanlış hatırlamıosam sarışın bi hatun birisini

görmemesi gerekiyodu görürse ölcek diye

hatırlıyotum yanlışmıyım kafamda hep böyle

bişeyler var dizi ile ilgili başka pekde bişey

hatırlamıyorum tekrar yayınlansa süper olur
 
Bu dizinin yeni versiyonu "V" var.2.sezon oynuyor. Başrolde Lost'un dr.juliet'i ve the 4400 den tanıdığımız abi var.Eski diziden oyuncularda bu seozn rol alıyor.İzleyiniz...
 
aynen yaa visitors ne süper diziyidi. ben gece izleyemezdim bazen ertesi gün trt2de tekrarını verirlerdi izlemediim sahneleri o zaman izlerdim :)

bu arada trt'nin de hiç acıması yokmuş arkadaş. önce clementine ardırndan ziyaretçiler. bütün kuşağın psikoljik açıdan bi acayip olmasını sağladılar :D
 
arkadaşlar nostalji yaşamak isteyenler yabancidiziizle.com adresinden trt zamanlarında yayınlanan ziyaretçilerin 3 sezonunu bulabilirler :)

not: ya bu siteden reklam cüretide almıyoz ama paso reklamı oluyor :) istesem mi acep??? :D
 
bide bunlar normal insan gibi gorunuyorlardi ama derileri soyulunca gercek gorunusleri ortaya cikiyordu boyle yesil kertenkele suratli yaratiklardi,ayrica bunlarin icinden bir tanesi dunyalilarin tarafina gecmisti,o yuzden onun yeri ayriydi
vay be yas neredeyse 40 olmus ,hey gidi gunler
 
Geri
Üst