Corpse Bride

Gene bi Tim Burton harikası diyebiliriz sanirim.Tim Burton'ın vazgeçilmezi Johnny Depp,Helena Bonham Carter,Emily Watson tarafından seslendirilmiş.gelenek bozulmamiş müzikler ise Danny Elfman' a ait.Film eski bir Rus halk masalindan esinlenilmiş.Corpse Bride 19 yuzyıl Avrupasinda bir koyde geçiyor. mtv never before scene'de izlediğim kadarıyla karanlık,romantik,eglenceli ve karakterler de bir o kadar sevimli.bir an once izlenmeli.
 
filmin fragmanını izleme fırsatı buldum, yine tim burton dehasını yansıtan mükemmel bi film olacağı kesin, bu sanırım nightmare before christmastan sonraki ikinci animasyon filmi, karakterler cidden çok eğlenceli görünüyo, tim burton bu filmle dönüp yine bi hayalgücümüzün tozunu alsın bakim...
 
tim burton'dan kötü bir film çıkma olasılığı yok bence... nightmare before christmas kadar güzel olabilir mi bilmiyorum ama izlenmeli gelince..2 aralık diye biliyorum vizyona girşini ama takip etlmeli.. seslendirmede yine johhny depp tabii ki!
 
Yapım aşamasından beri Corpse Bride ı bekliyordum ama izleyemedim bunun nedeni,Türkiye'de vizyona girmiş gibi gözükmesine rağmen koskoca Türkiyede tek salonda gösterilmesi.Yuhlar olsun ya!!Asmalı Konağa,Harry Potır'a 5000 seans açan zihniyeti kınıyorum,sonra da korsanı engelleyelim derler,lanet olsun.çostum ya:)
 
herşeyin ötesinde sözüm ona başkent olup da kültür&sanat olaylarına çok(!) para harcayan Ankara memleketi neden sürekli bir kısır döngü içindedir acaba?
4 gözle beklediğim ve hatta izlemek için istanbula gitmeyi düşünmemi sağlayan film: >
sempati yuNağı aynı zamanda..

fragmanı hala izlememiş olanlar için
corpsebridemovie.warnerbros.com
 
tipik bir evlenme hikayesi tim burton'la bu kadar güzel olabilirdi zaten. gelinin çıkış sahnesi süperdi. sinemaların çoğuna dublajlı mı gelir acaba.
 
oldukca enteresan! film istanbul'da sadece tek bi yerde gosterime girmiş diye duydum...ankara'da her hangi bir sinemaya girip gişeye sordugunuzda yuzunuze bon bon bakıyorlar..bekliyorum hala..
 
Valla gelecek mi gelmeyecek mi sinamalara bilmiyorum ama ben dayanamadım ve de izledim. Şahane, beklediğimin de üstünde. Ayrıca müziklere de bayıldım. Victor'un piyano solosu mükemmel. Ankara'ya nasıl gelmez yaa,hayret bir şey. Bir sürü saçma sapan film gelirken.
 
bu filmi dvd olarak piyasaya sürmek kimin aklına geldiyse allah razı olsun, en sonunda izledik, filmin sinopsisinde bahsedildiği gibi, ölüler dünyasının yaşayanlar dünyasından daha renkli olduğu bi ortam yaratılmış, müzikler çok iyi aynen, ölülerin yaşayanlarla buluştuğu sahne çok eğlenceli, ama benh en çok emily(ölü gelin)nin gözünden bi damla yaş aktığı sahneyi sevdim, bir de tim burtonun nasıl bi insan olduğunu anlamış değilim, bi kukla bütün duyguları sanki gerçek insan gibi nasıl ifade edebilir aklım almıyor, film biterken az daha ölü geline aşık oluyordum, hüzünlü mutlu bi sonla filmi noktaladım...
 
Çok tatlı bir yapımdı. Zevk alarak izlenecek büyüklere çizgi yapımlardan biriydi. İnce ince dokunmuş yaşamsal öğelerle doluydu. İzlemeyenler izlesin mutlaka.
 
Geri
Üst