turkegilmez demiş ki:ya ben bu müziğe iş olarak bakmayı anlamıyorum yani müziğin iş olması demek bence pek çok zorunluluğuda birlikte getirirken nasıl müzik yapalım ki?(ben denedim gerçekten olmuyor) PARA İÇİN çalarken inanın ki akort edemedim gitarımı bir gün önce çalışayım dedim detone oldum defalarca, ben bu işten para kazanan insanların paradan çok müziği düşündüklerine inanıyorum,tabiki müzisenlerden bahsediyorum ,müzik yapabilen insanlardan bahsediyorum, yaptığını hisseden insanlardan...
saygılar
OdenMuzik demiş ki:Aynı şekilde CEO'luk da, tecrübeli bir ekonomik kariyer sahibi insanın, kendi zeka kıvrımlarını ve yorumunu katarak yaptığı bir işlemdir, yani sonuç olarak CEO'luk da bir iş değildir çıkar bu durumda.
Müzik iştir. O bu şu bahanelerle ciddiyetsiz hale getirilmemelidir.
Neyse işte dostum ne sen benim dediğime nede ben senin dediğine geleceğim anlaşılan ;P sonuçta bende iştir diyorum sende iştir diyorsun 😉 müziği para kazanma emeli olarak kullanmaya sende varsın bende varım 😛...OdenMuzik demiş ki:Ama yemek bir iştir dendiği zaman, insanlar yemeğin kendisinin değil, yemek yapmanın bir iş olduğunu anlar, burada neden anlaşılamadıysa?