Amfiden Kayıt Almak Yardım..

Arkadaşlar medeli dd508 baterim var baterim kayıt alıyor kendiliğinden çokta güzel fakat bunu bilgisayara atamıyorum. Bu yüzden amfiden kayıt almak istiyorum sizin önerebilceğiniz bir alet var mı amfiye bağlanıp amfinin seslerini kaydedebilecek? Şimdiden teşekkür ederim
 
Amfinin mikrofon çıkışından pc nin ses kartına kabloyla giriş yapıp, pc den fl studio tarzı programlar ile kayıt yapabilirsin aslında.
 
Aletin L/Mono çıkışından ses kartına girersen davulun kendi sesleriyle kayıt alırsın. Ez drummer falan kullanacaksan midi kablosu alıp halledebilirsin.
 
Midi çıkışı vardır aletin, amfiye ne gerek var? Ses kartında midi girişi varsa oradan, yoksa midi-usb kablosuyla tak aleti bilgisayara, addictive ya da ez drummer gibi bi vst ile al kaydını, istersen direkt midi kaydet sonra kafana göre düzelt. eminim davulunun kendi tonlarından daha iyidir vst tonları.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
Arkadaşlar dedikleriniz dediğimin cevabı değil. Bilgisayarım yok benim. Alet varsa amfiden kayıt alabileceğim onun cevabını verin lütfen
 
Bir saniye şimdi sen bize bilgisayarıma atamıyorum dedin, şimdi de bilgisayarım yok diyorsun. Anlamadım ben. Telefonuna kaydet o zaman ne bileyim.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
Uzunca açıklıyım. Bilgisayarım istanbulda bateri kocaelide. İkiside kocaelideyken bilgisayara atamıyordum o yüzden istanbula götürdüm. Şimdi bilgisayarım yok bilgisayarsız kayıt almak istiyorum amfiden.
 
Acaba diyorum yamaha pocketrak alsam kayıtı da yorganın altında kulaklıkla versem alete ? Telefonla bunu yapınca oluyor dışardan ses gelmiyor falan da mikrofonu kötü. İşe yarar mı sizce ?
 
Geri
Üst