Echoes

Echoes un yeni gitaristi Efe'yi ilk defa dinledim . Çok sağlam , oturmuş bir gitarist .Açıkçası biraz önyargılı gittim ve eleştirel bir gözle izledim , dinledim .Gerek set-up gerekse tekniği ile tam not verdim :) . İlk program olmasına rağmen Çok uyumluydu grup . Hoş bir birliktelik olacak .Başarılar .
 
Yolcu Hard'n Heavy Unplugged Afişi

unplugged-ilan.jpg
 
Arkadaşlar, yarın (cuma) Koray Ankara dışında olacağı için Yolcu'da neyazık ki çalamayacağız. Yerimize Starfish çalacak, kaçırmayın derim..
haftaya kaldığımız yerden devam edicez
görüşmek üzere..
 
Ya duramayacaktım ama Serkan'ı duyunca sınırları sonuna kadar zorladım ve biraz da olsa dinleyebildim sizleri.
Çok keyifli bir akşam geçirdim, teşekkürler.

Ha bu arada Koray'ın bassına bittim neydi o öyle :D + Bi ara da yerinden kalkıp zıplamaya başlayacak zannettim ama ben varken olmadı ben kaçtıktan sonra ne oldu bilemicem. :D

Vizeler bitsin damlayacağım tekrardan
Kendinize iyi bakın
 
çıkıp tartışmasız akustik gitarı en iyi kıvıran arkadasımız serkanı özellikle profesyonelliginden dolayı tebrik etmek lazım...(akustik gitarla solonun gereksiz oldugunun farkına vardıgı ve bu boşlugu flütle doldurmayı düşündüğü için,ki bunu hiçbirimiz düşünmemiştik :D ...) iyiler ve iyiler...bu arada eklemeden duramıycam bassçı arkadasın hiperaktivitesini sandalye bile durduramadı :D ... biz yolcu ailesi olarak 1inci geleneksel unplugged gecesinde çılgınlar gibi eglendik... bir başka geleneksel yolcu unplugged gecesinde aynı sahneyi paylaşmak dilegiyle...
 
güzel yorumlar için (özellikle serkan ve koray(ve de bassı) adına) teşekkürler. :)
pazar gününün güzel geçeceğine inanıyordum ama bukadar güzel geçeceğini düşünmemiştim. yolcu'daki ortam ve çalan gruplar gerçekten çok iyiydi.
Yolcu, böyle bir gece düzenleyerek müziği ne kadar ciddiye aldığını göstermiş oldu.
2. geleneksel unplugged gecesini sabırsızlıkla bekliyoruz! ;)
 
Tek bir cümle kuruyorum....
Yaşlanmışsınız be paşalar :LOL:

Unplugged dinlemek kısmetmiş yıllar sonra...
Olsun...

Bu arada 7 lira giriş çok cidden yahu.
Tam 5 dinleyici getirdim size...
Ehehehehe :p
Ama aldığım sek votkayı içemedim, kolonya niyetine elime sürdüm. 8)

İstanbul'a da bekleriz bir ara....


Sevgiler size...

Alp
 
evet Emine'cim doğaçlama oldu hakkaten.. biran önce evlen de çalalım yav düğününde! en büyük hayalimiz zaten düğünde çalmak.. :D

Evet Alp bu SSK çok yaşlandırıyo adamı ;)

Yorumun için saol Saygın, cuma günleri de bekleriz..

Bugün Yolcu'da çalamıyoruz ama haftaya cuma programımız devam edecek

görüşmek üzere..


<<<Yarın Tandoğan Meydanındayız>>>
 
uzun süredir çok sevdiğim grubumdan ve bu sayfadan uzak kaldım..yarın gidip dinlemek istiyordum,ama sevgili Koray şehir dışında olacakmış..başka basçı bulunamadığından ben çalabileceğimi söyledim..biraz kem küm ettiler ama zaman dardı kabullendiler..:)bi basçı için bile Koray'ın yerini doldurmak zorken benim için ki çaldığım sahnede Koray yanımda değilse çok daha zor olacak..ama tahmin edersiniz ki eğlenceli olacak,hepinizi cuma yolcuya saat 9da bekliyoruz.grüşmek üzere..
valla grup voleybol takımına döndü,dönüp duruyoruz..:)bunu da bu grubun güzelliğinin tek tek elemanlarından çok oluşturduğu bütünlüğün neden olduğu gibi gereksiz bi şekilde değerlendirebiliriz..
 
Serkancığım;

Echoes'un güzelliği zaten burada yatıyor. O kadar müzik odaklı ki...
Kimse değişim ve dönüşümlerden rahatsız olmuyor. Tam tersine bence Echoes'a çok şey katıyor bu...

Gün gelir seni Echoes'da bateri çalarken görürsem şaşırmam. Doğal jam-session oluyor işte. Kuralları kimse belirleyemiyor. Müzik belirliyor.

Bunun bir parçası olmaktan gurur duyuyorum.

Bence Echoes'a tek zarar veren şey arada bir sahneye çıkamamak. Bunun gerekçelerini biliyoruz ama çözümü de bulmamız gerekir.

Bulduğun çözüm de tam Echoes çözümü... Gönülden destekliyorum...
 
Bence basçi gitarist davulcu falan yalan önemli olan içten olabilmek ve gerçekten Echoes tümüyle sonuna kadar gerçek ve içten!!!!!

Echoes için gönül ve destek veren herkese çok teşekkür ediyorum!!!!!!!

Sahnede yada başka yerlerde biz gönülden bi arada olduğumuz sürece hep beraber en iyi müziği ve daha da iyi müziği yapmaya devam edicez....................
 
herkes hacettepenın, odtunun senlıklerı ıcın baslık acmıs.. ama Mayfestten kımse haklı olarak bahsetmemıs:D dogrusu benım bıle baslıgı acmaya elım gıtmedı..bahar senligindeki tek ve en iyisi sizdiniz..tesekkurler echoes:)
 
Geri
Üst