echoes'u en son odtü bahar şenliğinde dinlemiştim ve uzun bir aradan sonra geçen cuma yeniden dinleme fırsatı buldum. ilk olarak gruptaki inanılmaz gelişme dikkatimi çekti. gruptaki bütün taşlar yerine oturmuş ve echoes dinleyiciye çok daha fazla şey sunabilir hale gelmiş. sade bir cover grubu olmaktan çıkılmış ve şarkılara grup kendi ruhunu katmaya başlamış. bunu özellikle whole lotta love da farkettim(davulcu arkadaşı tebrik ediyorum bu arada) güçlü gitar soloları, dinamik bir bas, heyecan veren bir davul ve harika bir vokal bir araya gelince ortaya her hafta büyük keyifle izlenebilecek bir echoes çıkmış. başarılarınızın devamını diliyorum arkadaşlar.
ayrıca in rock ın da aynı gece çıkması yolcuyu cuma gecelerinin vazgeçilmez mekanı haline getiriyor (biraz reklam gibi oldu 🙂) yani kısaca ssk çilesi devam edecek gibi gözüküyor 😉
ayrıca in rock ın da aynı gece çıkması yolcuyu cuma gecelerinin vazgeçilmez mekanı haline getiriyor (biraz reklam gibi oldu 🙂) yani kısaca ssk çilesi devam edecek gibi gözüküyor 😉