DR strings

arkadaşlar internetten DR tel sipariş vermek istiyorum.sanırım tel türkiyede yok.tel hakkında bilgisi olan birileri var mı? benim manyetiklerim iyi fakat seymour duncan emg yada di marzio değiller.yani manyetiğin iyi olması tellerden alacağım sonucu tabiki etkiler bunu biliyorum fakat sormak istediğim teli alsam daha iyi olur mu ses kalitem..yoksa verim alamammı tam olarak?
 
pek bişey farketmez dostum...altı üstü tel...bence sipariş etmene gerek yok...mesela zuhalde 13 doalrlık bi tel vardı markasını unuttum...gayet ii ve kaliteli teelller
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
abi dr var zatenama kalitesi farklı biliyorumsuhal deki 13 dolarlık tel elixir şu an en kaliteli tel elixir dir türkiyede tavsiye ederim..ama benim aradığım dr.58 dolarlık dr :) 5 dolarlık deil :))..sevgiler..bilgisi olan arkadaşlar please..
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
yok abi normal.bildiğimiz tel el sarımı ama. dunlop gibi düşün.gerçi dunlop fabrikası kapandı ama.kullannan varmıdır diye merak ettim.almayı düşünüyorum.türkiyede öle bi baba var mı diye merak ettim.yani bu sadece el sarımı olduğu için 58 dolar olamaz.vardır bi espirisi.link burda.bi göz atın

http://www.music123.com/D-R--Hi-Beam-Electric-Guitar-Strings-i12133.music

umarım yanlış anlamışımdır.yoksa birilerinin 58 dolarlık telle çaldığını düşününce gitarı bırakasım geliyor elimden..
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #9
:)puhahaha..sağol abi burda sters oldum.nasıl yani 58 dolar ya dedim :) eyvallah ozaman elixir anti rust nanoweb tech tellere devam :)) sevgiler..
 
valla emg 81 takacam ama benim gitarda yer yok pil için :) telden önce bunu da düşünmüştüm açıkcası :) eski bi gitar ve süper oturmuş klavye falan.floyd rose eski bi sistemli ama şebonun eski gitaristinin gitarı. volvox tan önce bandaj diye bi grup vardı şebnem in olduğu.elimdeki gitarla yapılmış konser kayıtları var.duymalısınız :) ibanez rg 320 den daha sert ve yükses output u olan bi gitar..ama gel gör ki aktif manyetiğe pil yeri yok :)..herneyse konu kaydı.. sevgiler... teşekkürler..
 
Geri
Üst