Boss Me-70 Mi Yoksa Zoom G7.1ut Mi?

H

Hayri Erdem

Hocalar Boss ME-70 ve Zoom G7.1ut prosesörlerinden birini alıcam ama ikisinin arasında kaldım.Siz ne diyorsunuz? Size göre hangisinde daha iyi tonlar yakalarım? Efekt konusunda baya takıntılıyım.
 
Boss bu konularda cidden en iyilerinden birisidir ve Boss ME-70'i aktif kullanan birisi olarak kesinlikle ME-70'i tavsiye ederim. Efekt kalitesi ve çokluğu yönünden kesinlikle tatmin ediyor beni. Wah pedala gelince eğer çok wah kullanıyorum benim için çok fark yaratır diyosanız yanına bi wah almanız gerekir. Tek eksiği bu.
 
Boss ME70 efekt seçenekleri ve bu efektlerin gerçekliği açısından tek geçilecek bir alet. Ama bir procesor'den daha bir lambalı amfi tadı almak için ve bu iştede gayet iyi olan POD HD 500'ü öneririm. Hoş her iki aletede verilen para çöpe atılmış olmuyor zaten.
 
hocam tabi hd 500 iidir boss me 70 de iidir fakat imkanı yok m13 ün yerini tutmaz:D bende satılık m13 var eğer ankaradaysan ve prosesör bakıyorsan denemeni tavsiye ederm alman şart değil tabiki gel fikir edin yardımcı olayım.
 
bu arada m13 stompbox line6 in ürünüdür.. ve yannda miksere rahatça uyum sağlamanız için gı-box ı 0 kutulu bi şekilde vericem:)
 
Geri
Üst