Head (ex-korn): “eğer Korn’a Temelli Katılacak Olursam…”

head.jpg


Media Mikes’tan Adam Lawton, KORN‘la yeniden bir kaç konserde sahne almaya başlayacak gitarist BRIAN “HEAD” WELCH ile bir röportaj yapmış. HEAD, tekrar gruba katılması ve KORN‘la birlikte sahne alacağı konserler hakkında konuşmuş..

HEAD bu seneki Rock on the Range Festival‘da sahne alması mevzusunun nasıl geliştiği hakkında:

Geçen mayısta bir konserlerine (KORN konseri) gitmiştim ve konser sonunda kendimi sahnede çalarken buldum! Bu kesinlikle son dakikada gelişen bir şeydi. Bana gerçekten çok iyi hissettirdi aynı zamanda çok da duygusaldı. Daha sonra MUNKY (KORN gitaristi) bana geri dönüp bir kaç konserde daha çalmak isteyip istemediğimi sordu. O an için doğru zaman olduğuna inanmadığımı fakat üzerinde düşüneceğimi söyledim. Daha sonra bunun herkes için ne kadar müthiş ve duygusal olacağını düşünmeye başladım. İnsanlardan bununla ilgili tavsiyeler aldım ve herkes doğru zaman olduğu konusunda hemfikirdi. Bu kapı artık gözle görülür bir şekilde açıldı ve kesinlikle ihtiyaç duyduğumuz bir uzlaşma ortamını yaratacaktık. Sonra çocuklara döndüm ve “Hadi şu iyi yapalım!” dedim. Herkes duruma gayet olumlu bakıyordu ve bu olay çok basit bir şekilde gerçekleşti.

KORN‘la çalışmaya başlayıp başlamadıkları hakkında:

Bir süredir ara ara takılıyoruz zaten ama çalışmaya önümüzdeki aylarda başlayacağız. Şu bizim eski şarkıları tekrar çalmak çok eğlenceli olacak. Bir arada olduğumuz zamanlar hep pozitif geçti. Aramızda olumsuz en ufak bir şey bile olmadı. İşler asla yazıldığı çılgınca bir hal almamıştı zaten. Birbirimizden nefret ettiğimiz falan hiç olmamıştı. Eski dostlarla tekrar bir arada olmak müthiş.

Gruba resmi olarak katılıp katılmayacağı hakkında:

Şu an biraz yavaştan alıyoruz. Hiç bir şeyi aceleye getirmek istemiyoruz, ayrıca bu işi ne kadar uzağa taşıyacağımızdan emin değiliz. Her şey olabilir ama hızlı hareket etmemek adına son derece dikkatli davranıyoruz. Eğer KORN‘a temelli katılacak olursam da LOVE AND DEATH (yeni grubu) devam edecek.

diyerek de KORN‘a katılması mevzusuna alenen yeşil ışık yakmış olmuş.

KAYNAK: http://metallegion.wordpress.com/2013/02/22/head-ex-korn-eger-korna-temelli-katilacak-olursam/
 

Dosyalar

  • slider.jpg
    slider.jpg
    37.3 KB · Gösterim: 125,431
Süper oldu valla. Böyle bi sevindirik oldum bir ex-Korn fanatiği olarak. Head ve Munky özellikle sahne şovu açısından ayrılmaz bi ikili idi. Head'in gidince zaten dağılmış gibi bişeler idi. Şimdi herkes sussun İbanez K-7 ler konuşsun.
 
Geri
Üst