Adabını takın diyecem ama onu zaten dedim bir sonuç alamadım ama bana böyle beylik lafları kurma Yani böyle haklı filan olamazsın, psikolojiden de uzak dur, o da yemez. Ben de mühendisim ve bitirdim, doktoradayım. Bence daha fazla küçük düşürme kendini, böyle "ben biliyorum heheyt, böyle bir havalar filan.
Ayrıca gördüğün(tabii gördüysen) "elektronik devreler 1-2", "sinyaller sistemler" veya "analog devrelerle"de kondansatörün sese etkisini öğretmezler, yani elektrik mühendisliğinde okuduğunu sanmıyorum ama öyleyse bu derslerde zaten öğrenemezsin, zaten pek de birşey öğrenememişsin. Bu arada hiçbir cümlemde kazancı direkt arttırır-azaltır demedim, onu sen iddia ettiğimi iddia ettin.
Baştan beri "kondansatör sesi etkiler iddiasında bulundum". Burada da dolaylı yoldan etki etmiş olabilir ama sen lafı dinlemeyip, herkesi kafasına göre uyduruyor sandığın için anlamadın. Yani arkadaş sorununu tam belirtmemiş ve bir şekilde bahsettiklerim neden olabilir, örnekleri mevcut, biraz sesten anlasan biraz hifi sistemleriyle iç içe olsan benzer 50milyon tane sorun olduğunu biliridin.
Yolun çok uzun, kolay gelsin. Bana da kıyak çekme, kendine çek, örneğin psikolojiyi filan bırak bir kere, o sana göre değil, mühendislik işlerini de bir köşeye koy, önceliğin karşındakiyle konuşmayı öğrenmek olsun, bir de bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma, biraz araştır, . Bak google scholar var, sciencedirect var, güzel siteler bunlar, badcaps.com var mesela, sana ispat için katalog da gönderdim ama bir halta yaramamış, tek yaptığın laf salatası, bir de beylik laflar.
Bundan sonra burada gelip kafanın üstünde durup, video çekip bana küfür etsen bile seni muhattap almıyorum, çünkü seninle birşey konuşulmaz, ancak kavga edilir. Bildiğini sanıp bir halt bilmeyenlerdensin. Umarım bizim üniversitede lisansta filan değilsindir, bizden böyle birşeyin çıkmaması lazım, üzülürüm sadece. Hadi uğurlar ola.