Engin Günaydın

Süper bi adam bence de! Stand-up'ı vardı bi aralar ama hala devam ediyomu bilemiyorum devam ediyorsa kesinlikle izlenip görülmesi gereken bi insan!!
 
kendisini bir demet tiyatro`da daha cok begenirdim.. ama avrupa yakasi`nda da cok basarili kesinlikle..
delirme sahneleri yok mu hele ehehe :LOL:
 
Gul tabii mystery__ eheh, ancak gercekden Boyle bir komedyen zor bulunur ulkemizde. Cunki su anda butun komedyenler '' Bel alti '' esprileri yapiyorlar. Engin Gunaydin boyle degil.
 
p_karamel demiş ki:
avrupa yakasında o tripler ne öyle..süper..

:) Avrupa yakasi'nda bence cok sahane bir tiplemesi var.. En son sevdigim bolumu, Yilbasi nedeni ile Sesuvar ile yaninda ki arkadas'i ondan kacmak istiyordu. ;] O da alkol'un etkisi ile Striptiz yapti eheh. O bolumunu cok sevdim.

Bir de Engin Gunaydin'da ayri bir heyecan var. Diger komedyenler Bel alti esprileri yaparken o degisik espriler yapiyor ve cok hosuma gidiyor bu. Demek ki Bel alti esprilerinden baska esprilerde varmis.
 
avrupa yakasındada süper....ben çok önceden tanıyodum zaten,zaga dan özellikle,,inanıyorumki çok daha iyi yerlere gelicek gercek hayattada apayrı bı kişilik..tanımak isterim,gercekten farklı bi insan
 
bir demet tiyatroda,zagada ve ardından avrupa yakasında çok beğendim Engin Günaydını.Ancak;canlı performansını sahnede izledikten sonra kesinlikle soğudum..O Hikayedeki Mal Benim adlı stand-up'ında gayet başarısızzzzzzzzzzzzzz....Ne konuşacağını bilmiyo adam yaaa....Sürekli aaaaaaaaa,ııııııııııı,şey nerde kalmıştık,eeeeeeee diyip birden bire zıplamaya başlıyo.Önceleri gülmeye endeksli gittiğinizden gülüyosunuz bi 15 dk sonra bütün foyası ortaya çıkıyo bu arkadaşın.İyi rol yapıyo ama sadece bu kadar...Başka bir özelliği yok..stand -up yapmasıııııın :? 8O
 
Engin Gunaydın, zaten stand up konusunda cok fazla profesyonel olmadıgını ve cok heyecan duydugunu, tüm mütevaziligiyle ve samimiyetiyle belirtiyor her ortamda. Ben onu Eskisehir de "O Hikayedeki Mal Benim" adlı stand up' ında izledim ve yine onu izleme imkanim olursa da kacırmam, cok kaliteli bir tiyatrocudur kendisi.
 
eXpert demiş ki:
WIsH demiş ki:
.Başka bir özelliği yok..stand -up yapmasıııııın
Tamam, sen söyledin ya yapmaz artık stand-up falan. Birkaç kişinin söylemesiyle iş bırakılsa... İstemeyen gitmesin!


ehi ehi ehi :D sana ne ya istediğim şekilde yorum yaparım...insan her zaman beklediğini bulamıyo yalnızca onu anlatmaya çalışıyorum.ve yapmasın diyosam bu benim yorumumdur elbette işi bırakacak diye bir kaide yok ;)
 
Dizilerde ve Zaga'da çok başarılı bi oyuncu.O hikayedeki mal benim gösterisine de bunlara aldanıp gittim.Sonuç tam bir fiyasko oldu.Verdiğimiz paraya acıdık yani.Tam anlamıyla rezaletti.Bir süre sonra artık sinirden gülmeye başladık.Benim bildiğim stand-up tek kişilik gösteridir ama beyfendi almış yanına sevgilisini, onunla sahnede konuşuyorlar.Kız aralarda saçma sapan hareketlerle dans ediyor...
Demek ki neymiş iyi oyuncu olan herkes tek kişilik gösteriler yapamazmış.
 
WIsH demiş ki:
bilmem farkındamısınz ama tiyatroculuğuna lafımız yok...Stand-up becerisi yok dedim.

Demek ki hiç Stand-up'ına gitmedin. Gitmiş olsaydın onun Stand-up hakkında yorumlarınıda dinlerdin.

Ona göre '' Stand-up'cılık, bel altı espriler değil '' ..

Zaten Stand-up yapan kişi, Tiyatroculuğu birbirinden ayırıp, Orjinal espriler yapmak zorundadır.
 
Sevgili Bestial

Zaten stand-up'una gittiğimi yamıştım yukarıda bence sen yazdıklarımı iyi okumamışsın ya da Engin Günaydın'ın tanıdığısın.İyi bir tiyatrocu olmak demek çok iyi stand-up yapacaksın anlamına gelmiyor benimde tiyatro eğitimim var.Ayrıca dizide izlerken çok beğeniyorum ama stand-up'u rezaletti.Hele bir kız vardı yanında (galiba sevgilisi, çünkü birlikte gezerken görürdüm hep cihangir'de) saçma sapan danslarla ve sahne de Engin'le konuşması çok saçmaydı.Paramıza acıdık yani.Bence bir stand-up'unu izle öyle karar ver..
 
Yanlış düşünüyorsun. Stand-up'ı bazı kesimlerde hoş karşılandı, bazı senin gibi düşünenlerde de ters karşılandı. Bu zaten sürekli böyledir. Fakat bir de sen Tiyatro eğitimi alıyormuşsun. Tamam, o kızın sahnede öyle yapması gerekmiyordu, Fakat ilk deneyimlerinden biriydi Engin Günaydın'ın o stand-up'ı. Bırakta biraz da acemelik olsun. Sonuçta ne sen, ne de dünyanın en büyük komedyeni Acemi olmuyor başlarken Bu mesleğe.

Bu kadar olacak diye düşünüyorum. Ayrıca bir de şu var. Eğer gerçekten bir Tiyatro eğitimi alıyorsan, Tiyatroyu çok seviyorsan, '' Paramıza Acıdık '' gibi kelime kullanmazdın. Bana da demişsin ki, '' Stand-up'ını izle öyle karar ver. '' Yukarı da da demişsin ki '' Ya benim yazdığımı iyi okumamışsın, ya da Engin Günaydın'ın tanıdığısın. '' Ben Engin Günaydın'ın tanıdığı olmuşum gözünde güya, O zaman neden tanıdığım Tiyatro yapan bir insan'ın Stand-up'ına gitmeyeyim ?

Şunuda ilk defa gördüm. Sen hani diyorsun ya, Bende Tiyatro eğitimi alıyorum diye. Bırak sen alma. Tiyatroyu seven, tiyatro eğitimi almak isteyen bir insan '' Paramız Boşuna gitti '' gibi kelimeler kullanmaz.
 
Geri
Üst