GRDP (rock) izmir

M

mrt7626

Orjinal adı Girdap olup 1994 te kurulmuştur..
İzmir Bios Bar'da Cuma günleri 00:00 da sahne almaktadır..

Solist :Fatih
Davul : Uygar
Klavye : Onat
Bass : Mert
Gitarlar:Aytek ve Batu (Askere giden Kunt ve Ege'nin yerine)

olmak üzere 6 kişiden oluşmaktadır..

Daha önceden Mavi Bar (1.5 sene),Rocha Bar (2.5 sene) da düzenli programlar yapmışlardır..Bu zaman içinde pop,blues tarzlarını da deneyip 2004 te Bios'a gelip Rock'ta karar kılmışlardır.. :)

Gerçekte müzikle profesyonel alakaları yoktur..Kendi iş ve uğraşlarının (okul.. :( ) yanında keyif için yapmaktadırlar...

Daha doğrusu yapmaktayıs :p
 
Domates yetiştiriciliği,:LOL: gümrük memurluğu süpersiniz babalar bende bilgisayar programcısıyım aslında çok stresli bi meslek olduğu için ara verdim 5 yıldır yapmıyorum. müzisyenlik çok daha eğlenceli şimdilik yeterli geliyo. Batuyla nası gdyo provalar buarada? biraz resmi olucak ama gruba başarılar dilerim. hayat sizi dilediğiniz gibi bir geleceğe sürüklesin!..
 
Tanısalı cokta uzun bir sure olmadı ama hepsini cok seviorum onlar cok guzel calıyolar herkes onları izlemeli.. Sarhos olduklarında herkes daha cok eglenio :D Onlarla beraber biosta olmak super.. Basarılar kardeslerim iiki varsınız :)

Bu cuma (16 ARALIK) ALIVEden kiralik olarak gittigim GRDP'de calıorum herkesi bekleriz... :)Adres: 00:00 Alsancak - Bios Bar
 
Zaten 2 gitarcıyla çalışıyoduk , alıştığımız bi düzen varken bozmak istemedik tek gitara düşüp..Bi de 2 ark.dan hangisiyle çalışalım diye karar veremezdik büyük ihtimal 2 sini de alıp kurtulduk...:)

Çağlarcım canım kardeşim wallahi iyi ki varsınız hepinizi çok seviyoz bizler de... Kiralık gitarist ;)

Bu arada Egemen, olm domates yetiştirmiyom ben , kurutuyom...:D
 
Cuma 00:00 GRDP - BIOS with Çağlar(Alive) kolay gelsin babalar. Tavsiye ederim Cuma BIOS kaçmaz. Bir sorum olucaktı; domates mevsiminde yağmur yağınca mert neden daha çok slap atıyo? deeermişim:D
 
cuma gecesi yapacak bişiiniz yoksa bi kere bios'a gidip bu herifleri dinnemeniz yeterliiiii.....
sonra her cumaaaa aynı saattte aynı yerdee aynı herifleri dinniyor olacaksınız hem de hiç sıkılmadannnnn :D


bağımlılıkkkk buuuuuuuu!!!!!!!! :mrgreen: [/b]
 
My GRDP, Your GRDP, Our GRDP!!!

Valla asosyal olmasaydım daha sık gelirdim BIOS'a ama allah da beni böyle yaratmış napalım!!! :roll: Yok canım ben asosyal değilim, gece dısarı cıkmayı severim, aman haydi eğlenelim coşalım diosanız (hayranım böyle insanlara) yanında da güzel bi müzik dinleyelim diosanız mutlaka bi gidin cuma gecesi BIOS'a. Ben yokumdur orda zeynnn e iletirsiniz teşekkür ve minnetlerinizi :LOL:

Love u GRDP!!! :oops:
 
aaaa unutmadan elimde Mert'in çok sayıda "domates yetiştirme belgeseli" var tanesi 150$ ama gerçek bir MERT FAN'ı iseniz bişiler yaparız maksat ayağınız alışsın :LOL: İlgilenenlere duyurulur!!! İzlemeye değer benden söylemesi :twisted:
 
kesinlikle katılıyorummmmm bu gambaz kardeşimeeeee....
mert'in videolarını herkes görmeliii huehuheueh hatta kendisi bile =))))
yazık daha sadece 1 tanesini izleyebildi de....
 
Gelen yoğun istek üzerine Fatih'in de t-shirt ünü çalmaya karar verdim ama tabee bu çok riskli bi iş olduğu için biraz tuzluya patlar 350$ artı masraflar!!! 8) Fatih t-shirtleri siz Fatih hayranı gençkızları ve onun gibi olmak isteyen yeni nesil solistleri bekliyor!!! :LOL:

GRDP sen çok yaşaaaaaa!!!!!
 
zeyn ve gambaz arkadaslarimi da forum olayinin bokunu çıkardıkları için teşekkür ederiz :p biz yazioz mu buraya sen bisiklete binmeyi bilmion die :p euhhe yüzme biliodun demi :p yoksa onud a mi bilmiodun :p
 
Geri
Üst