Burst Appeal

burst appeal ,cidesphere'den ayrılan oral akyol ve solitude tan ayrılan murat alkan tarafından 2005 te kuruldu.2005 temmuz ayında demosunu kaydeden grub çeşitli konserlerde yer aldı:
17 haziran 2005 cerebral turbalency(çekcum.), mekan: "dummy"
18 eylül 2005 hefty gıgs;suicide,self torture, "biziz rock bar"
13 aralık 2005 death tribute; "yolcu bar "
2006 ocak ayının ilk haftası piyasa sürülecek olan demo "pray icon" da 4 parça bulunmakta.total 18 dakika ; sweedish death metal ,us death metal bileşimi bir sounda sahip olan demo zoo stüdyosunda kaydedilmiştir.
parça download etmek isteyenler:www.burstappeal.com
www.myspace.com/burstappeal
vokal:eek:ral akyol
gitarlar:murat alkan ,ismail parlak
davul:serhat özcan
bass:sarper kokten
 
Demo çıktıktan ve konserler arttıktan sonra adını sıkça duyacağınız bir grup.Son dönem In Flames, Soilwork ve Callenish Circle gibi grupları sevenlerin şimdiden baştacı olmaya aday :twisted: Bascıları askerde olduğu Lost Infinity ve Raven Woods'tan tanıdığımız Oktay geçici olarak bas gitarı üstlenmiş durumdadır, hakkını yememek lazımdır :)

Swedish Death ve Death-Core sevenler kayıtsız kalmasın ;) Başarılar beyler.
 
arkadaşlar başarılı bir demonuz var kayıt ilginç olmuş wokali gercekten alnından opuyorum guzel soylemıs tarzım değil metal sevmem ama kafa ütüleyen cinslerden değil! istediğiniz yerde olursunuz inşallah:) kolay gelsin
 
Bence de gelecek te adını sıkça ve iyi bi şekilde duyabileceğimiz bir gruptur.Davulcularıyla da zamanında epey çaldık.Yetenekli ve temiz bi arkadaştır..Demolarını da dinledim.tebrik ederim,iyi bi çalışma olmuş.
başarılar dilerim
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
BURST APPEAL -PRAY ICON DEMOSU ÇIKTI.....

herkese selam,,,,,demo pazartesinden itibaren ankarada satılmaya başlıyacaktır.2 hafta içinde izmir,bursa,eskişehir,istanbul da da satışa çıkacaktır,,kapak çalışması ve sounduyla farklı bir çizgide yer alan demoda
4 parca bulunmakta ,total 18 dakika.herkese şimdiden destegi için teşekkürler konserlerde gorüşmek dilegiyle......
 
Burst Appeal'ın Melodik Death/Crossover tarzındaki ilk demosu Pray Icon Hayri Plak, Rockstore ve Orta Dünya'da satışa sunulmuştur.Hafta içinden itibaren Zıd Müzik'ten de temin edebilirsiniz.

nkapak2tw.jpg
 
Metal Day #7 @ Garage Rock Bar, Ankara @ 12 Mart 2006 Pazar @ 16:00


Gruplar aşağıdaki sıralama ile çıkacaktır.

R.T.D: Son dönemde yeni çıkan ve gelecek vadeden gruplarımızdan.İşlerine verdikleri özeni sahnede size de yansıtacaklar.Ayrıca Fear Factory vs. gibi sıradışı ve gaz coverlarıyla ve besteleriyle de gecenin lokomotif grubu olarak güzel bir açılış yapacaklar.

Kehanet:Günün safi heavy metal grubunu ve coverladıkları klasik olmuş parçaları sakın kaçırmayın!

Burst Appeal:Cidesphere’den tanıdığımız vokalist Oral ve arkadaşları modern soundlu besteleriyle,teknik ve gaz coverlarıyla geceye renk katacaklar.

Origam: Beynimizde yer etmiş heavy ve thrash metal şarkıları çalacak olan grup sahneleri ile de göz dolduruyor.Ayrıca vokalistlerinin sahne performansına da dikkat!

Veeeeee yeni kadrosuyla ilk konserini verecek olan CROSSFIRE!!!: Son dönemlerin en çok satan metal albümünü yapmış olan grup gecenin headlinerı ve size gerek kaliteli besteleriyle gerek coverlarıyla gerekse muhteşem sahne şovlarıyla unutulmaz bir gece yaşatacaklar.Ve geceyi hep berbaer noktalayacağız.

Tüm metalseverleri Pazar günü Headbang’e bekliyoruz!!!

Adres: Garage Rock Bar,Karanfil sok.,No:22 ANKARA
İletişim: [email protected]
 
Geri
Üst