Metalciler İçin Custom Gitarlar

Başlık çok uzun zamandır hareketsiz kalmış. Biraz canlandıralım.

:arrow: Mayones Guitars

Polonyalı custom gitar üreten bir firma. Bir süredir Avrupa'da oldukça populer ve yeni yeni Amerika distribütörlükleri yayılmaya başladı. Standart olarak gitarların arka yüzeylerini doğal bırakmaları çok hoş görünüyor fakat ağaç olarak görüntüde sağladıkları kadar çeşit sağlamıyorlar. Swamp Ash ve Mahogany seçeneği var sadece. Swamp Ash'in seveni de nefret edeni de olduğu için internet ortamında fiyat/performansıyla ciddi tartışmalara yol açan bir firma

Kullanan gruplardan bazıları: Katatonia, Pain Of Salvation, Paradise Lost, Riverside, Tiamat, My Dying Bride, Dark Tranquillity...

:arrow: Guerilla Guitars

Kanada Quebec çıkışlı firma. 6'dan ziyade trend olmaya başlayan 7 ve 8 telli gitarlara daha çok yönelmiş durumdalar. Metalcore akımı birkaç sene daha populerliğini korursa, firma da Despised Icon gibi grupların aklını çelmeye devam edebilirse sağlam bir kitle kazanır gibi.

Kanadalı bir firma olduğu için endorsement konusunda fazla açılmadan etrafındaki gruplarla anlaşmış. Cryptopsy, Despised Icon ve Beneath The Massacre kullanan gruplardan bazıları.

:arrow: Emperion Guitars

Hakkında çok çok az yazılıp çizilen, deneyenin en az olduğu firmalardan biri. Gitarları ciddi ucuz. Kahler, Bare Knuckle ve Lungren gibi firmaların ürünlerini kullandığı için üst düzey ekipman kullanmaya alışmış gitaristlerin evde takılmak için ucuza alabileceği gitarlar statüsünde iyi bir yer edeceğe benzer.

Kullanan gruplardan bir tek Hour Of Penance(firma da grup da İtalyan)'ı biliyorum. Aslında çoğu zaman sahnede kullanmıyor Guilio. Bir ara yorumlarını sormak lazım.
 
http://www.mediafire.com/?ynn2lknmngb

Buradan Nisan 2010'dan itibaren geçerli fiyat listesini indirebilirsiniz. Fiyatlara gönderim ücreti dahil. Polonya'dan alınırsa VAT dahil fiyat üzerinden, diğer ülkelerden alınırsa Retail Net fiyatı üzerinden ödeme yapılıyor, vergisi gelen ülkenin gümrüğünde ödeniyor.
 
ABD satış fiyatları Amerikan Jackson'ların üzerinde. Benzer özellikteki modeller de kıyaslanırsa Avrupa'da satılan Amerikan Jackson ve Mayones modelleri aşağı yukarı aynı fiyata geliyor.
 
Geri
Üst