S sslassh 31 Ocak 2018 #1 merhabalar, zoom g3 stompbox ve nux mg-100 prosesor ve tech 21 trademark 30 amfim var. iki prosesorden biri+tech 21 tm30 arasında 4 kablo metodu uygulamak istiyorum. hangi jackı nereye takacağımı bilmiyorum, yardımcı olursanız sevinirim
merhabalar, zoom g3 stompbox ve nux mg-100 prosesor ve tech 21 trademark 30 amfim var. iki prosesorden biri+tech 21 tm30 arasında 4 kablo metodu uygulamak istiyorum. hangi jackı nereye takacağımı bilmiyorum, yardımcı olursanız sevinirim
Single_FACTOR 31 Ocak 2018 #2 4 kablo metodu ile bağlayamazsınız, çünkü prossesörlerinizde Send/Return girişleri yok. Yapabileceğiniz 3 kablo 🙂 Gitar> Amfi in Amfi send> prossesör in Prossesör Out> Amfi return
4 kablo metodu ile bağlayamazsınız, çünkü prossesörlerinizde Send/Return girişleri yok. Yapabileceğiniz 3 kablo 🙂 Gitar> Amfi in Amfi send> prossesör in Prossesör Out> Amfi return
S sslassh 31 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 ervin demiş ki: Gitar - Nux in Nux out - Amfi - Amfi send - zoom in - zoom out - amfi return. Hepsini görmek için tıklayın... ilginiz için teşekkür ederim
ervin demiş ki: Gitar - Nux in Nux out - Amfi - Amfi send - zoom in - zoom out - amfi return. Hepsini görmek için tıklayın... ilginiz için teşekkür ederim
S sslassh 31 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Single_FACTOR demiş ki: 4 kablo metodu ile bağlayamazsınız, çünkü prossesörlerinizde Send/Return girişleri yok. Yapabileceğiniz 3 kablo 🙂 Gitar> Amfi in Amfi send> prossesör in Prossesör Out> Amfi return Hepsini görmek için tıklayın... teşekkür ederim . dediğiniz bağlantıyı yaptım hayalimdeki kırçılsız temiz ve sustainli metal tonuna bi nebze daha yaklaştım. bu ton bi süre eyler beni
Single_FACTOR demiş ki: 4 kablo metodu ile bağlayamazsınız, çünkü prossesörlerinizde Send/Return girişleri yok. Yapabileceğiniz 3 kablo 🙂 Gitar> Amfi in Amfi send> prossesör in Prossesör Out> Amfi return Hepsini görmek için tıklayın... teşekkür ederim . dediğiniz bağlantıyı yaptım hayalimdeki kırçılsız temiz ve sustainli metal tonuna bi nebze daha yaklaştım. bu ton bi süre eyler beni