O oguzball 27 Ekim 2023 #1 vokallik de yapıyorum beraber bi şeyler yapacağım insan evladı aranır. Bu yolda çok yalnızım. En kötü gidelim sokakta çalalım bir şey
vokallik de yapıyorum beraber bi şeyler yapacağım insan evladı aranır. Bu yolda çok yalnızım. En kötü gidelim sokakta çalalım bir şey
M MetehannBulutt 28 Ekim 2023 #2 oguzball demiş ki: vokallik de yapıyorum beraber bi şeyler yapacağım insan evladı aranır. Bu yolda çok yalnızım. En kötü gidelim sokakta çalalım bir şey Hepsini görmek için tıklayın... olm hiç bişi bırakmamışsın ki sana ulaşcaz şimdi biz
oguzball demiş ki: vokallik de yapıyorum beraber bi şeyler yapacağım insan evladı aranır. Bu yolda çok yalnızım. En kötü gidelim sokakta çalalım bir şey Hepsini görmek için tıklayın... olm hiç bişi bırakmamışsın ki sana ulaşcaz şimdi biz
L liss 31 Ekim 2023 #3 oguzball demiş ki: vokallik de yapıyorum beraber bi şeyler yapacağım insan evladı aranır. Bu yolda çok yalnızım. En kötü gidelim sokakta çalalım bir şey Hepsini görmek için tıklayın... Akustik çalıyorum demişsin ama elektro çalabilir misin biraz da olsa...
oguzball demiş ki: vokallik de yapıyorum beraber bi şeyler yapacağım insan evladı aranır. Bu yolda çok yalnızım. En kötü gidelim sokakta çalalım bir şey Hepsini görmek için tıklayın... Akustik çalıyorum demişsin ama elektro çalabilir misin biraz da olsa...
O oguzball 12 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 MetehannBulutt demiş ki: olm hiç bişi bırakmamışsın ki sana ulaşcaz şimdi biz Hepsini görmek için tıklayın... benim mallık ya geldim… uzun zaman oldu lakin
MetehannBulutt demiş ki: olm hiç bişi bırakmamışsın ki sana ulaşcaz şimdi biz Hepsini görmek için tıklayın... benim mallık ya geldim… uzun zaman oldu lakin
O oguzball 12 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 liss demiş ki: Akustik çalıyorum demişsin ama elektro çalabilir misin biraz da olsa... Hepsini görmek için tıklayın... çalarım affetmem.
liss demiş ki: Akustik çalıyorum demişsin ama elektro çalabilir misin biraz da olsa... Hepsini görmek için tıklayın... çalarım affetmem.