Ekonomiyi takip ediyor musunuz(konuyu açan arkadaşa bu kısım)?Ekonomimiz dışa bağımlı olduğundan, üretim yapıp dışarıya mal satmadığımızdan kaynaklı olarak fiyatlar çok normal, gezi eylemlerinde dolar 3-5 kuruş(küçümsemek amacıyla demedim, şu anki kurla karşılaştırırsak) arttı diye konuşan arkadaşlarımız son 2-3 sene için gıkını çıkartamadılar. artış %100 den fazla gerçekleşti, Türk Lirası çöpe dönüştürüldü maalesef. Fotoğraf makinesi ve ekipmanı almak için 2014 te kenara altın yapıp para koymuştum, gecikmeli olarak gittiğim askerlik dönüşünde istediğim marka makineden 2,5 adet alabilirken dönüşte 1 taneyi zor alabilir duruma geçtim, kazan içerisinde su soğukken konulan kurbağalar gibi olduğumuzdan artışlara gıkımızı bile çıkartamadık, şu anda bir kriz zaten söz konusu ama sayın politikacılar ekonomimizin büyüdüğünü iddia ediyor, aksi gibi işletme açtım söylentilerden önce ve asrın salaklığını yaptım kendi adıma, şu anda maliyetleri de düşünürsek ev sahibi ve devlet benden daha fazla kazanıyor.Üstüne üstlük yaptığım işi kayıt dışı sürdürenler olduğuna da düşünürsek vay halimize 😀 2. ele yönelin arkadaşlar, sıfır olan her şey her zaman daha iyidir diye bir şey yok, kullandığınız ekipmanda kırık çıkık olmasın gerisi zaten önemli değil, boyaya ve süs aldanmayın, ayrıca insan bıkar yahu, araştırma yapılsa forumda benzer başlığın zilyon kere açıldığını görürsünüz.