40-60k Les paul vari gitar önerileri

Elektro gitar istiyorum ana önceliğim sesin dolu dolu olması les paul okmasına gerek yok gretsch ta öyle dolu dolu sese verir diyorsanız o da olur çok anlamıyorum gitar tarzlarından.

Les paul vari nedir tam olarak anlayamadım. Les paul les pauldur, single cut bi modeldir, eğer single cut tarzında başka bir şey arıyorsan kozmos les paul de var, PRS gitarlar da var, burada dolu dolu etli sound isteği ağaçla alakalı, strat superstrat ve tele işini görmeyecek. Sustain de istiyorsan mecbur ikinci el epiphone les paul falan bakabilirsin.

Les paul vari nedir tam olarak anlayamadım. Les paul les pauldur, single cut bi modeldir, eğer single cut tarzında başka bir şey arıyorsan kozmos les paul de var, PRS gitarlar da var, burada dolu dolu etli sound isteği ağaçla alakalı, strat superstrat ve tele işini görmeyecek. Sustain de istiyorsan mecbur ikinci el epiphone les paul falan bakabilirsin.
Biliyorum les paul les pauldur ona lafım yok ama anlamıyorum işte. Hh dizilimli ama strata benzeyen değilde les paul işte. Mesela epiphone standart la gretsch in electromatici arasındaki ses farkını bilmiyorum.

Geri