Ankara +40 Grup Oluşumu

• Konuyu açan Konuyu açan dosch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Merhaba,

Uzun zaman sonra tekrar müziğe dönmek istiyorum. Gitaristim ve 43 yaşımdayım. Genel olarak rock yelpazesi ile ilgiliyim ama her tarza uyum sağlamaya çalışırım.

Evimde orta ölçekli, yalıtımlı bir stüdyo var, cihazlar belki çok iyi sayılmaz ama elektrik davul, kolonlar, mikser herşey var. Provalar rahat ve güzel bir haftasonu aktivitesi gibi olabilir genel itibariyle.

Albüm çıkaralım, sahne alalım diye iddialı fikirlerim yok, ama kafamızın da uyuşacağı arkadaşlar ile güzel bir ses çıkarırsak, grup ne isterse onu yapalım isterim.

İlgisini çeken yakın yaşlarda arkadaşlarımdan mesajlarını bekliyorum.

Teşekkürler

1111.webp

Ben vokalde maalesef yeterli değilim. Direk bana kalsa Black Sabbath, Rainbow, Deep Purple çalmak isterim de gerçekçi olmam lazım sanırım 🙂) Daha çok yabancı alternatif rock çalmak isterim şahsen. 1995-2010 arası gibi, Muse, Radiohead, Cake, vb. Ama artık türkçe rock dinlerken de mutlu oluyorum, bazen bar gruplarının çaldığı eskiden yüzüne bakmayacağımız şarkıları da eğlenceli buluyorum. Sanki artık müzik o kadar kısır, barlar o kadar az ki ne bulsam hoşuma gider oldu gibi. Kafalar uysun, tarz bir şekil oturur bence.

Geri