Metal Müzik Dinlemek Için Inear Kulaklık Tavsiyesi.

Selam arkadaşlar. Başlıktaki gibi kulakiçi kulaklık arıyorum. Sennheiser cx300II gibi çöp bir kulaklıktan sonra midleri daha ön planda olacak kulaklık önerebilirmisiniz? Sizler hangi marka-model kullanıyorsunuz?
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Sen kullanıyormusun dostum? Kullanıyorsan tiz mid bas dengesi nasıl ? Kablo kalitesi nasıl ? 2 yılda 2 adet sennheiser kablosunda kırılmalar yaşadım o yüzden soruyorum :)
 
Kabloyu sürekli elinde büküp mıncıklayanlara kablo dayanmaz. Etymotic gömleğe takılı kalması için kablo tutucu aparatı veriyor yanında. Hiç kablo koparmadım bükmedim. Bu tutucu aparat ta zaten koruyucu bir yöntem.
 
Etymotic hf5 sahibiyim. Açıkçası çok kötü kullandım kablosunu, bi buçuk yıl sonunda yeni yeni gitmeye başladı. Ama abim kullanıyor etymotic marka yine, ef6 mi öyle bir şeydi. Hala sapasağlam kablosu.
 
Öyle kabloyu kemiren sürekli elinde mıncıklayan birisi değilim. Dinlemediğim zaman mecburen cebime koymak zorunda kalıyorum sanırım o yüzden kırılıyor. Etymotic hf5 te karar kıldım gibi. En uygun şekilde nereden temin edebilirim? Yurt içi /dışı farketmez.
 
etymotic hf5 ile weston um1 arasında kaldım weston u seçeneklerim arasına alma sebebim ise kablosunun değiştiriliyor oluşu. um1 deneyen yada kullanan varmı acaba?
 
Kulaklık kadar müzik çalarınızın ve dinlediğiniz parçaların kalitesi de önemli. Eğer iyi bir müzikçalarınız varsa ve flac formatını kullanıyorsanız Westone 4r öneririm. Sahne genişliği muazzam, her enstruman olması gerektiği yerde ve tane tane geliyor. Naturel bir kulaklık olduğu için midleri önde değil, geride de değil, tam olması gerektiği yerde ve çok nitelikli. Özellikle gitar soundu çok başarılı.
 
Playerım iriver t5 yakın zamanda bunuda değiştirmeyi düşünüyorum. Weston 4r nin yorumları çok iyi ancak bütçemi bi hayli aşıyor. Max. ayırabileceğim miktar 250 TL :(
 
Geri
Üst