nora_ashira demiş ki:offf çok sıkıldım ya bugün nasip olmadı 🙁 ama p.be inşallah guardian'a gelicem 🙂
bekleriz perşembe güzel olucak... 😉
www.dortyuzoniki.com
nora_ashira demiş ki:offf çok sıkıldım ya bugün nasip olmadı 🙁 ama p.be inşallah guardian'a gelicem 🙂
tomahawq demiş ki:arkadaşlar ne yazikki can talihsiz bir sağlık sorunu yaşadı. Önümüzdeki pazartesin kadar olan bütün programlar iptal oldu. dün ve bugünkü guardian programlarına neden çıkmadığımızı merak edenlere duyurulur.. cuma, cumartesi Foça Dip bara da aynı şekilde bu hafta çıkamayacağız..
saol erdinç.. gerçekten zor bi durum yaşadık. geçmiş olsun dileklerini ileten ve teker teker cevap yazamadığım herkese tekrar teşekkürler.. dostlar sağ olsun.. 😉erdinckavi demiş ki:geçmiş olsun arkadaşlar,kimsenin başına bööle talihsizlik gelmesin..
tomahawq demiş ki:2 hafta sonra guardian'dayız... yeniden buluşuyoruz.. tatil bitmek üzere...
inblackgirl demiş ki:yetişemedik ya dungeona... tekrar ne zmn dungeondasınız? bi haber verin. bu arada sizin internet sitesini neden hiç güncellemiyosunuz ki? www.dortyusoniki.garaj.org adresi aylardır öle bekliyo. insan biras ilgilenir ya... yazıktır ama demi 🙂