Gibson Digital..

Yok .. Ali Sami Lebron James :)

ehe hadi böyle bişey beklerdimde line6 dan felan yani. gibson dan çıkması ilginç :)hex pickup ve çıkışları varmış. 6 teli farklı amfilere giriş farklı tonlar verebiliyomuşsunuz felan cidden ilginç :) ehe atıyorum üst tellere bass tonu veriyonuz alt teller elektro oluyo felan cidden güzel ya .

"The guitarist can have a crunch (heavy metal) sound on the low strings, medium distortion on the middle strings and a clean sound on the high strings. Through advanced Gibson technology, each string's signal is isolated, converted from analog to digital and routed individually, giving the player a myriad of live performance and recording options."
 
TobidyouFarewell demiş ki:
Norton_Antor demiş ki:
tamam da bu geçen sene çıktı?

Bilmiyordum..

kaldıki bende bogazınıza yapışmadım BUGUN CIKTI ULAN BUGUN CIKTI fln diye..


öyle birşey söylediğini söylemedim zaten ben de.:)


sadece flash habermiş gibi bir başlığa sahip yazı,o yüzden yanlış bir yargıya sahip olabileceğini düşünerek öyle olmadığını söyledim.yanlış bilgi olmaması için kısaca.
 
bu hiç yeni bi teknoloji değil..yıllar önce roland gk adında bi manyetikle başladı bu furya.. shynt manığı ile çalısıyor alet..kendi processoru,kendi ekipmanı vardır.. bunun yabnında da jack çıkışı standart tır hakilye.. bu manyetik de binlerce dolar değil 150 $ civarındadır..
 
Geri
Üst