pan-pan demiş ki:ben kullanıyorum sırf seyahatlere flan goturmek için aldımçok guzel bi anfi şiddetle tavsiye ederim 2 watt guzcu war ama 2 watt flan deme baya çıkıyor sesi hem altı tane efekt war roland jc-120 gibi efsane anfilerin modellemesi bile war anfide 140dolar kesinlikle değer bence küçük bişiy istiyosan super hemen git ve al
bak açıklamayı yeterli bulmadıysan forumda konusu geçmişti daa once oda burda bu sayfayı oku anfinin kendi sitesinde tanıtım videosu war onun linki war bu sayfada benim bu anfiyi almamın sebebi bu videoyu izlemem oldu
http://www.turkrock.com/ftopic20383-0-asc-0.html
fretboardmaster demiş ki:şimdi izledim video yu beğendiğim tek şey elemanın ibanezi oldu,niye bu videolara dandik gitarist koyuyolar xt live ın kinde de şişko bi lavuk vardı alete kıl olmuştum.....
pan-pan demiş ki:fretboardmaster demiş ki:şimdi izledim video yu beğendiğim tek şey elemanın ibanezi oldu,niye bu videolara dandik gitarist koyuyolar xt live ın kinde de şişko bi lavuk vardı alete kıl olmuştum.....
abi beğenmedin mi yapma ya audio demolarıda mı beğenmedin?
evet ya birisi şöyle kalın telden master of puppets çalıp kaydetse çok iyi olurvileshome demiş ki:benim merak ettiğim rec out nasıl sonuç veriyor, kullanan arkadaşlar kısa bi demo kaydedebilirmi..?