Y_J_M demiş ki:on_air demiş ki:Y_J_M demiş ki:Bende kayıt olaylarına girmek isteyen biri olarak ve hiçbişey bilmeyerek nereden başlamamız veya hangi programlardan başlamamız gerekiyor.
Melesa reason varmış home studio kıvamında,cubase varmış( o ne lan??)
bende hiç bir halt bilmiyordum.bir gun elime acid pro 4.0 geçti yavaş yavaş bunla başladım.sonra cubase'e geçtim yavaşş yavaş ona bakıyorum.bu arada tabiki internet muazzam bir kaynak e-book olarak bulabileceğin bir sürü yasalbilgi var.
Hocam bende bakmistim acid pro 4 var elimde hicbisey anlamadim haliyle ve kaldirdim senden duyunca tekrardan kurdum gene anlamadim bildigin iyi bir e book var mi gonderebilirmisin yada nasil kullanildigini anlatan bir site varmi msn den yardimci olurmusun bana kardes
Skull_KruSher demiş ki:FxPansion BFD ve yamaları(XFL) derimKullanıcı dostudur(tabi dostluk karşılıklı olmalı
) İlgi ve alakayla sound manyağı yapılabilir. Herhangi bir host programın altında çalışan VSTi dir kendisi. Steinberg Cubase ile Cakewalk Sonar vs.vs. hepsiyle çalışır. Sonic Foundry Acid ile bile çalışır.
Ama detayları önemlidir. Programı edindikten sonra sıkıntın olursa msnden bana ulaşabilirsin. Distribütörlüğünü vereceklermiş zaten bana![]()