Haklısınız,bakınca harmonic kullanıyor 3. ve 5.perdede.Ama kafamda takılan o gitardaki sistem sanırım floyd rose yani çift taraflı.Telleri germeden tek taraflı tremolo ile nasıl yapılabilir.?Evet yapabilirsiniz. Gitarı çalan kişi sadece A.H yapmıyor. Harmonide kullanıyor. İkisini bir arada kullanılınca böyle bir ses efekti çıkıyor. Biraz bilgi ve biraz pratikle bu ses efektini kavrıyabilirsiniz. Tabi bunların hepsi benim görüşüm.
Artık öyle deneyeceğiz,ben farkettimki tremolo yu taktığımız yer belli bir yere kadar dönüyor ama çaldığımız esnada biraz daha döndürmeye çalışırsak teller geriliyor.Benim bildiğim tek taraflıyla olmuyor ama tremolo kolunu biraz aşağıdan yukarı doğru kaldırırsanız belki bu sesi elde edebilirsiniz.
Tekrar Teşekkür ederim.Önemli değil. İşiniz olduysa tamamdır.![]()
Burgularla sadece ev ortamında yapabilirim sanırım.Yani sırf birde oturup burgulara kasmak lazım.Çünkü sıktıktan sonra birde aynı ölçüde gevşetmeyi tutturmak lazım.Ama deneyeceğim.Çok teşekkürler bu arada.akord burgularıylada yapabilirsin aynı efekti alamazsın ama olsun yinede benzer.
Tek taraflı tremolo,Ümidimi canlandırdın direk bakıyorum Teşekkürler.Dimebag Darrell bunu çok deli yapıyor. Sadece bunu anlatan bir dersi de vardı hatırladığım kadarıyla. Sabit köprü olmadığı sürece tek taraflı tremolo ile bile yaparsın. İlla Floyd rose lazım değil yani.