42! ( ex. Repertoire Dogs - İzmir)

10 şubatta Hürriyet gazetesinde yayınlanan haberde " köpekli grup ismi albüme olmaz" gibilerinden yazılmış beyannat yanlıştır.. Ben böyle bişey demedim 🙂 Hepsi medyanın uydurması!!!!🙂🙂🙂

Sir_xzyfos demiş ki:
10 şubatta Hürriyet gazetesinde yayınlanan haberde " köpekli grup ismi albüme olmaz" gibilerinden yazılmış beyannat yanlıştır.. Ben böyle bişey demedim 🙂 Hepsi medyanın uydurması!!!!🙂🙂🙂

😀 benim de kafama şu takıldı, "Gökhan Özses" askerdeyse sahneye nasıl çıkabiliyor? Açıklarsanız askerliğini daha yapmamış olan müzisyen arkadaşlara bir faydanız olur 😀 (mesela Halil'e)

Efendim o sayın gazeteci arkadaşın gözünden kaçmış bir nokta 😆
Aslında askerde olan Can üçküçüker ( tek er olaraka yapıyo ama) , Gökhan ise Yeniçeri ocağında çoktaaan bitirdi askerliğini 😆
Yani askere gidecek arkadaşlar aldanmasın, askerdeyken programa devam edilmiyo :twisted:

Sir_xzyfos demiş ki:
Efendim o sayın gazeteci arkadaşın gözünden kaçmış bir nokta 😆
Aslında askerde olan Can üçküçüker ( tek er olaraka yapıyo ama) , Gökhan ise Yeniçeri ocağında çoktaaan bitirdi askerliğini 😆
Yani askere gidecek arkadaşlar aldanmasın, askerdeyken programa devam edilmiyo :twisted:

😆 açıklamanız için teşekkürler levent bey, başarılar 🙂

:roll: medya işte ne diycen 🙂 kule bar efendim kule... tarih veririz burdan bir dahaki gidişte.... HAPPY SEVGİLİLER GÜNÜ efendim bu arada.. olanına olmayanına :twisted:

İsim değişikliğine aslında ne gerek vardı ki öyle tanıyoruz sizi yaklaşık 10 yıldır. Neyse yine de hayırlı olsun ..
Bana yeni yetme zamanlarımda beriblues barda (şuanki adıyla beri barda) rock&bluesu sevdirmiş kendilerine hayran bıraktırmış gruptur. Seviyorum sizi, ne de olsa ilk göz ağrımsınız :utandim

ben ilk defa geçen sene izmirde didimde ali barda dinlemiştim harikaydıı.....bence isim değişikliği olmasaymış daha iyi olurmuş ama tabiki siz daha iyi bilirsiniz....

Öncelikle 42 diil 42! 🙂 bunun için siteye girersen ki maalesef henüz www.repertoiredogs.com u kullanıyoruz, orada "yaşam evrenin anlamı nedir sorusunun cevabı" diye yazdık... Yazar Douglas Adamsın otostopçunun galaksi rehberi adlı romanından esinlendik ismi... yakında öyküyü de koyacağız siteye..

Sitenize şu an itibariyle giriş yapılamadığı için neden 42! inceleyebilmiş değilim. Israrla vurguladığınız şey 42 değil de 42!. peki teleffuzda bir ayrım var mı? yazıldığı gibi mi okunuyor? sizden söz ederken ne diyeceğiz? Grup 42 mi, 42 ünlem mi, düz 42 mi? nedir ne değildir bir aydınlatırsanız sevinirim 😉

42 ye hafif bir vurgu verilerek okunabilir 🙂
altını çizmek amacıyla bu ünlemi koyduk. Serverde bugün sorunlar var. Kısa zamanda halledilecek. O zaman öyküyü okursanız (!) nidasını daha iyi anlayacaksınız eminim 🙂

DİKKAT DİKKAT!!! Ey millet bu pazar yani 25 şubat 2007 tarihinde denizlide sahne alıcaz diye bir söylenti dolanıyor.Söylenti dedim çünkü müthiş(!) organizatör arkadaşlardan hiçbiri hiç birimizle en ufak bi irtibat kurmadan afişlere adımızı; hatta eski adımızı koymuş. Konuyla hiç bir alakamızın olmadığını burdan duyurmak istedim... Bu arada Halil adlı sevgili bassçımızı 26 şubat p.tesi günü Can'a karşılık orduya teslim ediyoruz. C.tesi Guardiana bekleriz sevenlerini.

O zaman Can'a hoşgeldin diyebiliyor muyuz? Halil'e de hayırlı teskereler olsun.
Denizli'deki konser vakası da ilginçmiş. O müthiş organizatör arkadaşlar siz bir irtibata geçip ayarı verseydiniz 🙂

Ali barda çalıdınız demek,ali bar yaa.Didimde çok güzel bi bardır gruplarında müziğini iyi bir şekilde tanıtabileceği tanınabileceği bir sahne

Geri