The Fly (Kült Rock) Ankara

Hoşgeldik...

theflyafi.jpg
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #2
Who's Who In The Fly

Zeynep Tarkan:Vokal
Tansel Turna:Gitar
İskender Karagül:Bas Gitar
Serkan Süer:Davul


Mayıs 2005 itibariyle 2 kişiyle başlayan projemiz, zamanla geçirdiği iyi niyetli mutasyonların ardından yukarıda gördüğünüz son halini almış olup kült rock ağırlıklı bir repertuar üzerinden dinleyici/izleyici kitlesine iyi vakit geçirtmeyi, müzik dinletmeyi amaçlamaktadır. 22 Aralık 2005'te Amarillo Grill'de çalmaya başlayan grup -o zamanki bateristleri Kerem Kılıçdaroğlu'nu minnetle anarak- yaklaşık 1,5 ay sonra (19 Ocak 2006) mekan sahipleriyle ortak bir görüşe varamamaktan ötürü bu programlarına son vermiş ve yeni mekanlara yelken açmıştır. Bu zaman zarfı içinde Overall'da 13 Ocak 2006 gecesi Foreplay'in ön grubu olarak sahne almıştır. Bir yandan beste ve söz yazımına da vakit ayıran grup üyeleri en nihayetinde ÇARŞAMBA GECELERİ MANHATTAN'DA ÇIKMAYA BAŞLARLAR.

Herkesi Manhattan serüvenimizin başladığı 22 Şubat 2006 gecesi aramızda görmekten gurur ve mutluluk duyarız. Devamını da birlikte getirmek dileğiyle...
 
Amarillo'da çıktıkları süre zarfı içerisinde grubu dinledim. Çarşamba da Manhattan'da olucam. Eğlenceli bi gece olucaını tahmin ediorum.
Umarım dewamı gelir.
 
Forum ve program hayırlı olsun arkadaşlar.

Sinek küçüktür vs. ama bu sefer mideden ziyade kulağa, hem de güzel bir şekide hitab edeceğe benziyor :)

Çarşamba gelmeye çalışacağım.

Başarılar diliyorum
 
forum ve programda bı anda oldu ama ıyı oldu ılgın ıcın cok sagol murat, carsambada mutlaka gel cıkısta yemek benden bu sefer.

tekrar sagol basarılar
 
Studyo çalışmalarını izledim çok sağlam bi grup geliyor.Repertuarları çok eylenceli ve kalite.Çarşamba gelmeye çalışcaz Colossus Organizasyon olarak.

Forumunuz hayırlı olsun.Başarılar dilerim...
Saygılar.
 
sagolun beyler beklerız carsamba gelın mutlaka.. gelemezsenızde konserlerde veya alegroda gorusmek uzere..
 
rattle demiş ki:
forum ve programda bı anda oldu ama ıyı oldu ılgın ıcın cok sagol murat, carsambada mutlaka gel cıkısta yemek benden bu sefer.

tekrar sagol basarılar

Sağol kardeş :) O saatte köftenin tadı da bir ayrı oluyor vallahi.

Herkesi çarşamba Manhattan'a The Fly'ı izlemeye davet ediyorum.
Gerçekten keyif alarak çalan müzisyenlerin bir araya geldiği, çok şeker bir grup bence.

Desteği hakediyorlar.

Görüşmek üzere :)
 
Sanal ortamdan bize desteğini esirgemeyen arkadaşlarımız, hepinize çok teşekkürler. Yarın gece görüşürüz Manhattan'da(Bu arada program öncesinde de sokağın az yukarsındaki November'da oturuyor oluruz sanırım. İlgililere duyrulur :) ). Çıkışta da köfte yenecek elbette. Di mi Murat'cığım :D Çok eğleneceğimize inancımız tam. Hadi bakalım.
 
Dün gece bizi Manhattan'daki ilk performansımızda yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza, tanıdık, tanımadık herkese sonsuz teşekkürler.
Henüz bu sahneyi -her ne kadar daha önce görmüş olsak da- yeni yeni "tanıyor" olmamızın verdiği ufak tefek aksaklıkları -zaten kendi aramızda yeterince konuştuk :D - umarım önümüzdeki haftalarda yaşamayacağız.
Önümüzdeki çarşamba daha başarılı bir performansta sizleri de bizi dinlerken -ve tabii ki EÐLENİRKEN- görmekten büyük mutluluk ve gurur duyacağız.
Son olarak programımızla ilgili her türlü yorum ve önerilerinizi buradan, özel mesaj yoluyla ya da [email protected] adresinden bize ulaştırırsanız seviniriz.

Bekliyoruz :D
 
jokermg demiş ki:
"di mi Zeynep"ciğim" diye biten cümleler kurardım ama yeri değil :)
Eminim herşey çok daha güzel olacak.

Murat'cığım yine kinaye, yine kinaye...nereye kadar? :D Yok yok teşekkürler geldiğin için. Yorumlarını sonra bildireceğini söylemiştin zaten, bekliyoruz.

barker demiş ki:
Hastayım hasta olmasam birazdan çıkıp gelicem ama

Geçmiş olsun efendim, önümüzdeki haftaya iyileşmiş olursunuz da gelirsiniz inşallah, beraber hoplar zıplarız :D
 
Geri
Üst