Blue Velvet (Blues-rock) Ankara

Yav valla ben gormemişim burayı..Blu VElvet hakkında yazıcaktım ben de...Şİmdi ozellikle bu Erdinc..Tanıyanlar bilir nası biri olduunu :D Teknosu bunda metali bunda kumar desen oo..SAka bi yana harika basscıdır ustadır daha ne diim dinlediim en ii basscıdır ankara grupları arasında..
Batur u zaten yazmıssınız diicek bişi yok hissederek calıor gercekten ve kendi bir tarz yaratmıs..Jimi Batur dielim ona da..
Nazi yi cok net bi sekilde tanımasam da ii bir dauvulcu olduguna eminim..Hepsi ahrika adamlardır..
Her neyse bu arada Batur sacları kes bea abi..
Golge Lekesi_Bass
 
cuma günü yine süperdiniz beyler..erken çıkmak zorunda kaldım üzgünüm..ama en keyifli bölümü izledim,bluescu abinin sahneye fırlayıp baırıp çaırdıı an..:)çok keyifliydi,bence blues açısından sizinde ruhunuz abiye göre pek genç sayılmaz..bölece uyum müthişti..
 
Ankara'da izlediğim en iyi gruplardan biri gerçkten. Diğer arkadaşların sölediği gibi hissederek yapıyorlar işlerini.
Yakın bir tarihte Blue Velvet'le aynı sahneyi paylaşacağız :D Görüşmek üzere...
 
Selamlar arkadaslar . Guzel yorumlarınız icin oncelikle grup adına tesekkur ediyorum -- eyvallah bird-y ,sana ayrıca tesekkur ederim ;) --- . Kayıdı buraya koyma konusuna su an sıcak bakmıyoruz . Elimizde bulunan , sevgili Daeron 'un gonderdiği kayıdı , koymayı dogru bulmadık . Kayıt kalitesi cok iyi olmasına ragmen , bizim performansımız cok da iyi olmadıgı icin , eger grup olarak guzel bir sekilde ilerlersek daha iyi kayıtlar dinletebileceğimizi dusunuyoruz. Bu yuzden bu kaydın yayınlanmasını su an icin istemiyoruz . Umarım anlayısla karsılarsınız ...

Bu arada 5 Mayıs'ta Odtu de sahne alıyoruz . Bunu da soylemek isterim . İlgilenen herkese cok tesekkur ederim .
Not : Cok fazla bakamıyoruz turkrock'a arkadaslar o yuzden sık yanıt yazamıyoruz .Ozel mesajlarınızı yanıtlamaya ozen gosteririm kendi adıma soyluyorum .
 
yine muhteşem bi performanstı..deli gibi eğlendik resmen woodstock havası vardı katılıyorm..çünkü çok rahat,uyumlu,kompleksiz,eğlenceli çalıyosunuz..
baturun konser sonu söyledikleri üzdü bizi biraz ama..bikaç yıl sora odtü şenliklerine gelen insanlar konuşmaya başlarlar aralarında, "bi grup vardı blue velvetti sanırım,ne güzel çalıyodu adamlar napıolar ki.." falan die..
yolunuz açık olsun elbet grüşürüz tekrar..
 
Çok güzel bir konserdi .Bizi izleyen, bizimle beraber eğlenen arkadaşlara cok teşekkürler . Bize sahnede ve sahne dısında yardımcı olan MT'ye de teşekkür ediyoruz . -Malum ben de iceriye alınmamıs ve kapıdaki adamla biraz tartışmıstım. - Evet bunlar bizim son konserler gibi şimdilik . Daha sonra artık yine studyoda calıcaz galiba. Oyle gorunuyor durumlardan oturu ... Grup sahne anlamında dagılacak gibi . Ama bakalım ...
Şimdiye kadar bizleri her turlu destegi veren arkadaşlarımıza cok tesekkur ediyoruz . Ayrıca ben kendi adıma bir duzeltme yapayım . Bu baslıgı biz acmadıgımız icin bir giriş yapamamıstık ama ben bitirişi yaparken oyle bişey yapiyim . Biz cok kısa suredir sahneye cıkıyoruz . Hatta sahneye cıkma sayımız 2 elin parmaklarını gecmiyor sanırım . Yalnızca bu sene icerisinde oldu bu da . Uzun suredir breaberiz ama kısa suredir konserlere cıkıyorduk . Durum boyleyken insanların bizi " bir grup vardı ..." diye anmalarını beklemek biraz iyimserlik olur ama yine de bu takdirin icinde cok teşekkur ediyorum bird-y . Dolayısıyla yaptıgımız sey kısa sure de olsa eglenmek oldu . İşte tum grubun durumu boylece ozetlenebiliyor .

Herkese tekrar tekrar tesekkur ediyoruz. Bu grupla bearber cok iyi muzisyenlerle tanıstık , cok iyileriyle aynı sahneyi ve enstrumanlarımızı paylastık . Her sey cok guzeldi arkadaslar . Son bir konser var sanırım ondan sonra galiba grup elemanlarının yolları ayrılıyor . Ama biz şimdiden veda etmeyi uygun bulduk . Cunku Odtude tanımıstınız bizi ve Odtu de veda ediyoruz yine diye dusunerek ...
 
taktireşayaan bir performanstı tebrik ederim.yavuz çetin şarkılarıyla hüzünlendik.keşke dedik.gitar-vokal çok başarılı.bazı gitaristler vardır hayvan gibi çalar,bazıları vardır müziğe ruh katar aha bu 2. den.vokaller biraz yetersiz kalırgibi oldu ama hen çal hem söyle hele blues gibi bir müzikte hiçte kolay olmaz herkez bilir.... :D saygılar sonsuz.

ne güzeldir yaw blues..selametle
 
Ee bildiğimiz bişey vardı dimi..
Helal.. bir çok yerde isminizi görmek bizi çok sevindiriyo.. Ama gelememek bir o kadar üzüyor ve dolayısıyla biraz da ayıp oluyo yani ayıp ettik...
ama öperiz...
=)

Başarılarınızın devamını dilerim batur,erdinç ve nazmi hepinizi sanal öptüm yavrular..
ellerinize sağlık..
 
Geri
Üst