can001 30 Aralık 2024 #1 Müzik grubumuz için basçı ve davulcu arıyorum. Tarz hard rock ve blues rock (Türkçe rock ağırlıklı)
A Alikmrc 30 Aralık 2024 #2 can001 demiş ki: can001 demiş ki: Müzik grubumuz için basçı ve davulcu arıyorum. Tarz hard rock ve blues rock (Türkçe rock ağırlıklı) Hepsini görmek için tıklayın... Aydın'ın neresi hocam Hepsini görmek için tıklayın...
can001 demiş ki: can001 demiş ki: Müzik grubumuz için basçı ve davulcu arıyorum. Tarz hard rock ve blues rock (Türkçe rock ağırlıklı) Hepsini görmek için tıklayın... Aydın'ın neresi hocam Hepsini görmek için tıklayın...
can001 7 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Olgun Cengiz demiş ki: Ben davul çalıyorum ve grup arıyorum. YouTube linkim: Olgun Cengiz Hepsini görmek için tıklayın... Efeler
Olgun Cengiz demiş ki: Ben davul çalıyorum ve grup arıyorum. YouTube linkim: Olgun Cengiz Hepsini görmek için tıklayın... Efeler
A Alikmrc 15 Şubat 2025 #6 can001 demiş ki: Müzik grubumuz için basçı ve davulcu arıyorum. Tarz hard rock ve blues rock (Türkçe rock ağırlıklı) Hepsini görmek için tıklayın... Hocam buldunuz mu davulcu
can001 demiş ki: Müzik grubumuz için basçı ve davulcu arıyorum. Tarz hard rock ve blues rock (Türkçe rock ağırlıklı) Hepsini görmek için tıklayın... Hocam buldunuz mu davulcu