cybele demiş ki:bu kitap hayatımda okuduğum en iyi kitaplardan bir kaçından biriydi fazla insanın okuduğunu düşündüğüm bi kitap değil o yüzden topici görünce hem şaşırdım hem sevindim![]()
_81_ demiş ki:cybele demiş ki:bu kitap hayatımda okuduğum en iyi kitaplardan bir kaçından biriydi fazla insanın okuduğunu düşündüğüm bi kitap değil o yüzden topici görünce hem şaşırdım hem sevindim![]()
Aslında oldukça çok kişi tarafından okunmuş bir kitap hatta kült bi kitap denilebilir Ankara Siyasalda derslerde konusu geçtiğini ve hatta hocalar tarafından okutturulduğunu biliyorum.
deerrudolf demiş ki:Ve Çeliğe Su Verildi..
Gerçi daha birinci sınıf öğrencisiyim ama henüz konusu geçmedi bizim okulda. Ben ise Ostrovski ve bu şaheseri ile lise yıllarında tanışmış, hayran kalmıştım. Yazar; Bolşeviklerin düşüncelerini, inançlarını, mücadelelerini ve devrim dönemini oldukça hoş bir üslupla işlemiş. Yine de çevirmen Atilla Tokatlı'nın da hakkını yememek lazım, kitaba çok uygun bir hava kamtış o da.
Okunması, okutulması şart bir kitap.
"Bir devrimin en büyük sanat eserleri, gene o devrim tarafından yaratılan insanlardır"