Kasstrio+1 (Funk,blues) -İstanbul

Davul:Yılmaz Can
Gitar vokal:Görkem Baharoglu
Bass gitar:Fehmi Suda
Mızıka: Dinçer Tugmaner

Grup başlangıçta ensemble çalışmaları yapmak amacıyla 4 ay önce kuruldu.Sonraları repertuar çalışmaları ve bir demo çalışması yaptı.Roxy/Joker Store öğrenci hareketinde olumlu tepkiler aldı.Bar programlarına ağırlık veren grup Pazar günleri Irish barda (fado) çaldı.
simdi ise cumartesileri saat 00:00 da eksi limonda sahne alıyor(imam adnan sokak/eski pulp)
yaklasık 60 sarkıdan olusan repartuarlarında funk,blues ve rock sarkılar yer alıyor.
Kass Trio+1 8 Nisan Cumartesi akşamından itibaren Kemancı Barda sahne alıyor.
Bütün (iyi) müzik severleri bekleriz...

Kass Trio'dan kısa bir not:
Yozlaşan müzik piyasası ve grup ortamlarına karşı verilebilecek en güzel tepkinin gene müzik olduğunu düşünenleri ve yaptığının farkında olmayan ve onu çok iyi zanneden müzisyenleri özellikle bekleriz.Amaç müzik ;)
 
kass trio coşar coşturur.. 3 kişi.. her biri birbirinden yetenekli müzisyenler. piyasa şarkılar dinlemek için barlara giden insanlar özellikle izlesin yıllardır eğlenmek için ne kadar yanlış yollara başvurduklarını anlayacaklar.. yada anlamayacaklar euheuh o daha mantıklı tabi..
 
Bi akşam Aziza'nın önünden geçiyorum. Bir ses var içerde. Ain't No Sunshine çalıo. Girdim içeri bi baktım. Kasstrio :) Güzel güzel çalıolar. Gitaristi ayrı, bassçısı ayrı, davulcusu ayrı. Peeh. Dinlenir ender gruplardan.
 
valla her caldıkları yere gıdıyorum ve ınanırmısınız cook güzel calıyolar.....bence bu grup kesınlıkle harıka .....dınlemenızı tavsıye edıyorum...yakında demolarıda cıkıcakmıs......duyduguma göre 15 nısan cumartesi kemancı rock barda sahne alıolarmıs..bence kacmaz....kesınlıkle ızleyın derım...arkadaslar basarılarınızın devamını dılıorum ...sızlerı hep böyle güzel ısler yaparken görmek dılegıyle....müzik..müzikk müzikkk...
 
arkadaslar kasstrio+1 olarak tesekkür ederiz.İnanıyoruz ki sizin gibi bilinçli dinleyici kitlesi arttıkca toplumda ki gereksiz müzik gruplarına yasamak icin alan kalmıcaktır..
 
hepsi caldıgı ensturmana cok hakim.. gercekten profesyoneller.. gerek repartuarları gerek sahnede durusları hersey cok ii.. Mutlaka gidin görün ve birkez olsun dinleyin derim. Sanırım 15 nisan cumartesi kemancı da sahne alıcaklarmıs..
 
evet duydugum yanlıs diil.kasstrıo+1 bu cumartesi yanı 15 nısanda kemancıda saat 9 bucukta calıolarmıs....bence kacırmayın derım....
 
Geri
Üst