Peavey Vypyr Vip 1 Amfi

Merhaba arkadaşlar Türkiyede bulunmayan Amazon.com'da blackfriday dolayısıyla indirime girmiş kargo/gümrük dahil 500 lira gibi bir fiyata alınabilen bir amfi buldum hatta enparanın yüzde 20 iadesiyle 400 liraya geliyor. Aranızda bu amfiden kullanmış olanlar varsa yorumlarını duymak isterim. Kullanmayıpta Alternatif bu fiyatlarda amfi önerebilecekler varsa onlarıda dinlemek isterim. Maestrolara saygılar.
Amazon.com: Peavey Vypyr VIP 1 - 20 Watt Modeling Instrument Amplifier: Musical Instruments
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
evet sanpera footpedal tam kontrol için onada ihtiyaç duyuyor. 120 dolar fiyatı amfi fiyatı kadar ama şimdilik ona ihtiyacım yok. Sadece amfi lazım.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
Nakit beklediğim yerler var tutarı tamamladığımda Siparişi geçeceğim bilgilendiririm bu başlık altından. 400 liraya alabileceğim bu düzeyde amfi olacağını sanmıyorum.
 
Şu anda indirimde falan görünmüyor, nomral fiyat o zaten. 199 dolar falan dediğine bakma. ben de bunun eski modellerinin bi üstünü almak istemiştim ama vazgeçmiştim. kargosu falan uygunsa al derim, içinde bayağı amfi modellemesi var.. vergisine kargosuna rağmen buraya göre ucuza gelir her şekilde
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
129 dolar amfi 75 dolar kargo amazon 35 dolar falanda gümrük için kesiyor toplamda 504 liraya geliyor. Enparada yüzde 20 iade ediyor 400 lira kaymak :)

paramıda toparladım yarın sipariş veriyorum arkadaşlar 15 güne falan gelir. Cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #9
18 aralık sipariş verdim 19 aralıkta kargoya verildi 20 aralıkta i-parcele ulaştı şuan türkiyeye doğru çıkış yapması bekleniyor.
 
şuan türkiyede gümrüğe girmiş durumda arkadaşlar.Haftasonu yaklaştığı için muhtemelen bir dahaki haftanın başı ya da ortasına doğru elime geçmiş olur.
 
Gümrük vergisini ödediğin sürece pek sıkıntı çıkmıyor @Casablanca .

Bende peşinen sipariş verirken ödemiştim zaten sadece gümrük işlemleri yapılıyor şuan.Gelince gene bilgilendirme yapacağım arkadaşlara referans olsun diye sürekli yazıyorum konuya.
 
Gümrükten çekilerek dağıtım için acenteye teslim edildiği yazıyor sorgulama sayfasında muhtemelen yarın elime geçmiş olacak arkadaşlar.
 
Az evvel teslim aldım arkadaşlar. kötü haber 110volt çıktı cihaz hemen bir adaptör alacağım o kadarda kötü değil yani :)

KZ2Q4g.jpg

Kq98LB.jpg

ey2oQ9.jpg

KnYm85.jpg
 
llff.png


Amazondan siparişi verirken import fees deposit yazan kısım benden gümrük için kesilen mebla bütün gümrük işlemleri ve gümrük vergisi ödemesini türkiyede anlaştıkları firma hallediyor ve yurtiçi kargoyla kapınıza kadar gönderiliyor. Henüz ne kadar gümrük ödediğimi bilmiyorum çünkü ilk başta ödediğim tutar fazla ise amazon bunun iadesini size yapıyor.
ayrıca enpara ile alışveriş yaptım 408 lira + 220v-110v çevirici ile 443 liraya mal olmuş oldu.
 
İlk mesajda da yazılmış ama şartlanmışlık var herhalde ki amazon.com bünyede Thomann.de olarak algılanmış :)

Eğer sistem hep böyleyse , diğer kalem ürünler için de aynıysa süper olur.
 
Her ürününün maalesef Türkiyeye gönderimi yok fakat bu sistemi getirdiğinden beri Amazon inanılmaz derecede artış gösterdi gönderdiği ürünler. Blackfridayden sadece kitap cd dvd alabiliyorken bu sene Sms audio street 50 over ear kargo dahil 83 dolara edinebildim. Ürünler depolarda uzun süreler beklemese çok şahane olacak çünkü amerikadan çıkan ürün 1 günde türkiyeye inmiş oluyor.
 
Geri
Üst