Yarı Zamanlı Kurslar

Modern Müzik Akademi'sinin (MMA) yarı zamanlı kurslarına katılan arkadaşlar var mı? eğitim kalitesi hakkında neler söylenebilir? sitelerinde 3 aylık dönemler halinde haftada 2 saat farklı seviyede dersler olduğunu gördüm, katılan ya da bu konuda bilgisi olanlar var mı?
 
hangi bölümü sorduğunuda sölersen ii olur. vokallikte çok ii hocalar var. meltem taşkıran orda eğitmen v eçok ii bi müzisyendir.. eski örencisi olduğum için biliyorum. ama sen diğer bölümleride soracak olursan bence gidip bi gör derim.. 1 kereliğine katıl derslere umarım izin vardır..
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
Mekan ve ekipman yönünden kaliteli olmasına karşın, fazlasıyla ticari ve snob bir anlayışın hakim olduğu; misyonunun eğitim mi, ticaret mi yoksa her ikisi de mi olduğu belirlenmemiş ve "müzik" sözcüğünün, önüne "modern" ardına da "akademi" ekledik mi bu gemi yürür, zaten ülkede bizden başka kimse yok rüzgarlarının estirildiği bir oluşum.

Umarım hayırlı olur diyecem ama daha alınması gereken çok yol ve bu yola katılması gereken çok "duygu" var...
 
Re: Modern Müzik Akademisi MMA Yarı Zamanlı Kursları

hksm demiş ki:
Modern Müzik Akademi'sinin (MMA) yarı zamanlı kurslarına katılan arkadaşlar var mı? eğitim kalitesi hakkında neler söylenebilir? sitelerinde 3 aylık dönemler halinde haftada 2 saat farklı seviyede dersler olduğunu gördüm, katılan ya da bu konuda bilgisi olanlar var mı?

Ben geçen hafta kayıt teknikleri kursuna yazıldım. geçen cumartesi ilk dersimi aldım gayet ilgililer.. bençok keyif aldım.. mekan olarakta çok güzel.

Gitar derslerini Bora uslusoy veriyor. muhabbetim yok ama iyi ve disiplinli bir hoca olarak bilinir. umarım yardımcı olabilmişimdir ...
 
ben gitar bölümüne gidiyorum arkadaşım..kısacası açıklayayım sana nasıl bir yer olduğunu..

ilk olarak hizmette asla kusur yok mükemmel bir yer zaten Türkiyenin ilk ve tek özel müzik okulu olduğu için herşey gerçekten mükemmel ben 3haftadır gitar eğitimine gidiyorum istersen özel ders alıyorsun istersende grup halindeki eğitim çalışmalarına katılıyorsun..(özel kurs alınca fiyatta pahalı oluyor.. :D)ben grup halindekiçalışmalara gidiyorum ve gitar kurslarındaki yaş sınırlaması ise 15yaş altı ve 15yaş üstü var bu arada 15yaş üstü grupta 16yaşıdna gençte var 35yaşında orta yaşlı insanlarda var :D gruplar en fazlası 8kişilik..dersler ise normal çalışma studyosu gibi olan yalıtımlı sınıflarda yapılıyor sınflarda gitar bateri vs. herşey var klimada tabiiki :D :Dçok ferah ve büyük studyolar kısacası..benim bildiğim kadarıyla insanlar buradan eğitim almak için istanbul dışarısından kalkıp geliyorlar..(tabi bu sertifika eğitimimi yoksa normal kursmu okadarını bilemiyorum)..herşey bir yana kısacası asla ama asla sevmeyeceğin biryer değil müzikle tamamiyle iç içe olan biryer ve insan tüm gününü hiç sıkılmadan orada geçirebilir :D :D fiyatı ise 3aylık olan kurslarda peşin olarak sanırsam 490küsür ytl veya 500küsür ytl(grup kurslarında bu fiyat özel dersler daha pahalı)..bence gidip bir gör gerçekten enfes bir yer gitarında vs. büyük sorun çıkmadığı sürece oradaki çalışanlar yardımcı oluyorlar..bence git gör çünkü anlatılmaz yaşanır diyorum.. ;);)

NOT : Ben konuyu yeni sandım hemen atladım cevap yazdım halbuki arkadaş taa 4. ayda açmış konuyu :D :D herneyse hem böylece mma'yı düşünen arkadaşlar bilgi almış olurlar..
 
walla 3 aylık ii bi fiyat hala öle galiba müzik programında fiyat sölemişlerdi dediğine yakın bende oaraya gidicem ama izmitte oturuyorum ama bi daha ki sezon baslıcam kafaya koydum sen bana adresini özel msj olarak atarmısn şimdiden sagol
 
MMA bana kalırsa İstanbul'daki en iyi eğitim veren müzik akademisi.Ben gittim gördüm son derece kaliteli bir yer fakat bulunduğu yer inanılmaz kötü.Çok uzun süre aramıştık ve insanlar bizi devamlı olarak çantalarınıza aman hakim olun diye uyardı.Pek tekin bir yerde değil anlayacağınız.
 
aslına bakarsanız tekin bir yer değil gibi duruyor fakat örneğin bizim gitar kurslarımız cumartesi saat sabah 11de ve baya canl oluyor o çevre..elmadağına gelincede sokaklar sanki tekin yer değilmiş gibi dursada esnaf hep ayakta herkes dükkanını açmış bir vaziyette duruyor yani korkulucak bir yerde değil ayrıca bize hiç öyle uyarı vermediler dikkat edin vs. diye.. :D:D ama tabiiki keşke istiklal caddesi gibi aşırı derece işlek bir yerde olsaydı..
 
konuyla ilgili fazla bilgisi olmayan arkadaşlar yanlış anlamasın. Bazı arkadaşlar 'tekin bir yer değil' derken MMA'yı değil, okulun bulunduğu bölgeyi yani mahalleyi kastediyor. Yoksa bu okul son derece kaliteli bir binada en yeni ekipmanlarla donatılmış bir mekan.

MMA Elmadağ ile Dolapdere arasında kalan İnönü Mahallesi adı verilen semtte yer alıyor. Bu bölge gelişmekte olan bir semt. Ve Taksim'den yüryerek 10 dk mesafede... Tıpkı Bilgi Üniversitesi'nin Kuştepe kampüsü gibi MMA'nın da etkisiyle her geçen gün güzelleşiyor.

Ve şu ana kadar MMA öğrencileri bu bölgede herhangi bir güvenlik sorunuyla karşılaşmadılar.
 
Merhabalar,

Okulumuz Osmanbey' e taşınmıştır. Hafta sonu kursları, özel dersler ve tam zamanlı sertifika programımız için bilgi almak isteyen arkadaşlar pazar hariç sabah 10:00 ile 18:00 arasında 0212 291 06 31' i arayarak öğrenci işlerinden bilgi alabilirler. (www.mma.gen.tr)

0a4277_0581885d12ff46d7a0b3ff55881e20e6.png_srz_p_896_708_75_22_0.50_1.20_0.00_png_srz
 
Geri
Üst