Vertigo (Rock) - İzmir

Yok tıpçı değiliz ancak grubun ismini bilerek koyduk,sallamasyon değil yani...Yine de bizi aydınlattığın için teşekkürler..:)

25 Mayıs Perşembe Alsancak Opus Bar Vertigo&Denge Aegee İzmir Party
28 Mayıs Pazar Vertigo@Guardian Rock Bar
29 Mayıs Pazartesi Bornova Hangar Studyo 2. Yıldönümü Partisi @Beri Blues Bar ( jam session olayı ve cok eğlenceli bir gun olacak)

Şimdilik programımız böyle 1-2 gün içinde de birkaç cover parça siteye eklenecektir...
 
çaldıklara enstrumanlara son derece hakimler.şu bar ortamında herkes soad dır odur budur çalar çalıyo da zaten ama vertigonun repertuar bana daha güzel geldi.çoğu kişiyi zorlayan şarkıları çalmaları çok güzel.başarılar hepsine.
 
Çok teşekkür ederiz:) Bu şekilde yorumlarla daha da gaz alıyoruz, yürümeyi bırakıp koşmaya başlıyoruz!!!

Vertigo'yu takib edin, inanın pişman olmayacaksınız:)
 
Bu arada Opus'u dolduran tüm AEGEE ailesine ve misafirlere teşekkürü borç biliriz çok eğlendik eğlendirdik de umarım,süper bi geceydi,Denge'de mükemmeldi:)
 
tüm grup elemanlarını teker teker tebrik ediyorum , güzel sound cıkartıyorsunuz . Başarılarınızın devamını diliyorum , bol Guns n roses lı , Aerosmith li , BonJovi li repertuarlar ...;) ii çalışmalar , görüşmek üzere ...

özcan
 
Hacı ben grubu İstanbuldan duydum. Burdada karşıma çıktı çok şaşırdım. Süper çalıyolar dedi arkadaş. İzmire gidince dinlemeye gidicem ama çaldıkları yeri bulabilir miyim bilmiyorum. Biri tarif etsin mekanı :)
 
Interference demiş ki:
Hacı ben grubu İstanbuldan duydum. Burdada karşıma çıktı çok şaşırdım. Süper çalıyolar dedi arkadaş. İzmire gidince dinlemeye gidicem ama çaldıkları yeri bulabilir miyim bilmiyorum. Biri tarif etsin mekanı :)

Şimdi bak arkadaşım:) Bu Guardian Rock Bar denen yer Bornova Küçük Park'ta kafelerin bulunduğu sokağın iki sokak yukarısı yani paralelinde bulunmakta. Süvari Caddesi deniyor adına, Biralem diye mekan var hatta köşede onun iki üç dükkan yanında oluyor tam olarak.


Bu arada Vertigo@Guardian bu akşam saat 22:00'de! Herkesi bekleriz, görüşmek üzere. Aman fazla vertigo yaşamadan gelin bara:)
 
Bizi Guardian Bar ve Beri Blues'da yalnız bırakmayan herkese cok teşekkür ederiz..Beri Blues'da da teknik aksaklıklardan başımız kurtulmadı ancak yine de cok teşekkür ederiz herkese...
 
teknik aksaklığı bahane ederek kötü çaldığınızı kapatmayın arkadaşlar.. çok ayıp:)
sizi bilioruz olm biz merak etmeyin yardırmaya dewam
 
İzmirde bu grubu dinlemeye giden bi arkadaş davulcunun bıyığına ve bassçının saçlarına aşık olmuş öle gelmişti İstanbula. ;)
Çok merak ettim ya.Duruyo mu hala, bilen var mı?
 
Geri
Üst