Derin (Progressive) - Ankara

wellbehaved5kasimxz8.png
 
farkettim ki daha once de ayni sahneyi paylasmisiz garajdayken. bar programi da olsa caldigimiz oncesinde forrock organizasyonunda calmaniz degistirmez :D
bu sefer 2.si olacak
 
DERİN GRUBUNA DÜN GECE Kİ PERFORMANSLARI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ
hepsi gerçekten enstrümanlarını iyi kullanan arkadaşlar ve seçilen şarkılarda başarılıydı
yalnız ufak bi eleştirim olajak..bazı şarkılarda 5 tane enstruman olduğundanmıdır yerin ufaklığındanmıdır yğun bi gürültü ortaya çıkıodu..yanlış anlamayın kötü demek istemedim gerçekten sadece sizde hissettinizmi bilmıom ..bide vokal in sesi güçlü güçlü olmasına son nefesine kadar zorlaması hoş olmadı bazen bazende sesi hiç duyulmuyordu..
gelen herkes memnundu güzel çalıyosunuz..umarım sizde memnun kalmışınızdır..yine görüşmek üzere..başarılar...
 
thetick yorumlar için teşekkürler. yanlış anlamayız merak etme :) gürültü konusunda haklısın kimi zaman ben de farkettim...vokalin duyukmamasına gelince yine haklısın pes seslerde duyurma problemim var(hep de olmuştur :( ) tekrar teşekkür ederiz :)
ayrıca dün o soğukta gelip o saate kadar bekleyip bizi yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza çok teşekkür ederiz umarız keyifli bir akşam geçirmişsinizdir...şahsen ben çok keyif aldım :D
sevgiler...
 
dün erken kaçmak zorunda kaldık sizi dinleyemedik (ki en kızdığım seydir).. tanısamadık da,erken kaçmamızdan olsa gerek :) yalnız soundchecikinizi izledim. gördüğüm kadarıyla manyak bir klavyeciniz var, yemiş bitirmiş olayı :) vokalinizin sesine yorumda bile bulunmak istemiyorum,hakkım değildir, çok iyidi soundcheckte. umarım baska guzel konserleriniz olur,benim de dinleme fırsatım olur, daha guzel eleştirebilirim sizi :) başarılar, sevgiler..
 
Konser guzeldi elinize saglik.
klasik 2 gitarli bi grup yerine tek gitar yanina klavye ve keman cok iyi bi secim olmus.tabi bu kadarini ortak bi paydada tutabilmek de zor, gerek okul gerek farkli muzik tarzlari olarak.
guzel bi uyum yakalamissiniz bu zorluklara ragmen.
konsere donecek olursam Doors ve Queen coverlari aklimda kalanlar. daha cok boyle baba grup calin :D

sevgiler..
 
Öncelikle konserimizde bizi yanlız bırakmayan herkese çok teşekkürler..
Umarım güzel geçmiştir gece :D
Daha nice konserlerde görüşmek üzere...
Müzikli günler...
 
arkadaşlar yakında yeni bir konserle yine derin karşınızda olacak.2aralık günü olcak büyük ihtimalle tam kesinleştiğinde yine burdan öğrenebilirsiniz...
 
Bassmania basarilarinin devamini dilerim. Seni ilk dinledigimden bu yana cok yol katettigini biliyorum. Konser, bar programi, kil, yun olunca haber verde seni sahnede goreyim :)
Ayrica derin grubunada basarilar. Aman beyler, bayanlar kendinizi muzikal anlamda gelistirebileceginiz isler yapin. Bugra benim ne demek istedigimi bilir ;)
Sevgiler Oguz, (Powered by marcus miller :p )
 
saol oğuz abicim yaa nası sevindim varya senin mesajını burada görünce :D

katettiğim yolların hepsi senin sayende yani seni izlemek bile bana bişeler katıyo :LOL: neyse şimdi çok duygusallaşcam ben burda kesiim ve asıl konuya giriyim :oops:

3 ARALIK PAZAR GÜNÜ TUNALI GÖLGE BAR 20.30da sahnedeyiz,,yine herkesi bekleriz,yine biraz melankolik :? birazda 80lerin bombalarıyla sahnede olcaz ;)

pazar günü görüşmek dileğiyle...
 
selamlar canlarım....pazar günü iyi bi performans sergileriz umarım göriim sizi :D (siz de beni görün ;) ) şimdiden başarılar hepimize akşam stüdyoda grüşürüz ;)
öpüldünüz saygılar...
 
Güzel bi performanstı bence...ufak tefek aksaklılar- trampetin tonu , pedallar vb.- oldu tabi (her konserin olmassa olmazı ;) ama hallettik evelallah ;) )
ayrıca fb-gs maçına rağmen, bomboş tunalı sokaklarına inat, bizi yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ederiz...
eyvallah, saygılar... :D
 
tunalı gölgede aynı sahneyi paylaşmıstık ve gayet başarılıydınız mest oldum :) ilerki konserlerde tekrar aynı sahneyi paylaşmak üzere başarılarınızn devamını dilerm............
 
Geri
Üst