a-Maze (Progressive Metal) - Ankara

İlk konserini, 10 Mayıs günü Gazi Üni. MMF'de veren Ankara'lı grup.
Dream Theater, Savatage, Angeldust, Rainbow gibi gruplardan coverlar çalıyorlar şimdilik...
Davul: Bektaş
Bass Gitar: İnanç
Klavye: Pınar
Vokal: Ufuk
Gitar: Toygar
gazikonseri019.jpg

gazikonseri022.jpg

gazikonseri014.jpg

gazikonseri009.jpg
 
Amatör gruplardan "As i am" gibi şarkılar dinlemek iyide çalsalar kötüde çalsalar beni sevindirdi.Başarılı bir gitaristleri var.Davulcunuzun adı Bektaş'mış sanırım daha önce de başka grup ile dinlemiştim kendini oldukça geliştirmiş tebrik ederim :) İlk konserinizmiş diye duydum oldukça iyiydi sahnede biraz daha hareketli olursanız çok daha iyi olur ;) Tekrar tebrik eder başarılar dilerim...
 
Yeni vokalimizle kayıt yapmadan forum açmayı düşünmüyoduk ama çok sağolsun Gökhan dostum açmış. Çok teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için. Tarzımız açmamış olsa da :), dinleyip yorum yapmanız çok sevindirici. Bizden sonra SNF64, Melatonin'in sahne alacak olması, güzel bi dinleyiciye çalmamıza da vesile oldu bence.
Fotolar için de ayrıca teşekkürler Gökhan. Ama Seçilin tepkisini çok merak ediyorum :) .Komik bi poz olmuş. Amatör arkadaşları sevindirdiysek de ne mutlu. En kısa zamanda yeni kayıtlarımızı yapmayı düşünüyoduk. Beste+sevdiğimiz cover parçalardan. Paylaşırım burada. Beğenirsiniz umarım.
İlk konserimizi güzel bi sahnede verdik. Darısı diğer konserlere.
Sahne kurmamdan toplamama kadar yardımcı olan pek değerli arkadaşlarıma da(gökhan,sercan,kerem) çok teşekkür ederim
 
Bi de davul üstadım, abim Can Beşli'ye; geldiği, destek verdiği, davulu tonladığı vs biçok şey için çok teşekkür eder, saygılarımı sunarım :)
 
forum açılmış gecenin bi körü gördüm.resimler de büyük jest olmuş Gökhan eline sağlık... :) .
grubun elemanlarının hepsi teker teker çok yetenekli ve iyi müzisyenler.doğal olarak dünkü konser de harikaydı..başarılarınız devamlı olsun,forumunuz hayırlı olsun,daha iyisi benim olsun ;)
 
Fahri üyesi olduğum Alearmoni mükemmel bir konser verdi Gazi'de kanımca. Özellikle James Labrie - crucify'ı çalarken Bektaş bir kez bile kaçırmadı ya ben ona dumur oldum. Toygar "Büyük" bir gitarist olduğunu gene gösterdi. (müzikal anlamda yanlış anlamayın :) )
İnanç ve Bektaş'ta en son Vita konserinden bugüne çok büyük ilerlemeler olmuş gördüğüm kadarıyla özellikle Beko davul olayını aşmış gidiyor valla.

" but i don't think about you anymore dı dı dı dı dıt dı dı dı dı dıt dı dı...." :)

Hepinize başarılar...
 
kuru bir "başarılar arkadaşlar" lafından ziyade daha yararlı bişeyler söylemek istiyorum. yalnız sadece vokalle ilgili bişeyler söylicem davul, bas ya da gitardan anlamadığım için.

vokal için diyeceğim biraz daha şarkılara kendisini vermesidir. grup olarak ilk konseriniz olduğu için heyecanlıydın galiba ama şarkıları sanki hiç istemeden söylüyomuşsun gibime geldi. bi de "sert" parçalar çalıyorsunuz nisbeten ve de vokalin de biraz da olsa o sertliği verebilmesi gerekiyor bence. mesela edge of thornsu didodan dinliyomuşum gibi geldi ve özür dileyerekten söyleyim biraz bayık buldum o yüzden. biraz daha "tutkulu" mu diyeyim "yırtıcı" mı diyeyim "kendini vererek" mi diyeyim söylersen çok süper olur kanımca.

bi de sahnede daha canlı olabilirsiniz.

bi de nightwish falan çalsanıza gayet gider gruba diye düşünüyorum.
başarılar :)
 
ilk mesajım size nasipmis valla cok iyi calmasalar onlara atmazdım ilk mesajı ama progresif muzigin baba gruplarını cok iyi coverlamıslar her bir grup uyesini tebrik ediyorum.
Ha bu arada bascı arkadas İnanç dısında kimse kıpırdamadı oda ilk konser heycanıdır sanırım dicem ama her uyenin ayrı grubu olmus sanırım calmıslar bır yerlerde. Tabi calarız gerisine karısmayız demislerde olabilir iyi calıolar 8)
 
Yani Gokhan, daha mal bi fotomu bulamadıın icin kutluyorum :D hani sölesen ben gonderirdim yani 8) nese gene de gusel olmus eline sağlık.. bu arada ben foruma girmeyeli bayaaa olmus zaten hic hazetmiom kendisinden sırf cevap yazmak icin yeni kullanıcı adı almak zorunda kaldım:) aleakustik de sufer oldu eheheh.. yorumlara gelince konser gunu biraz sifayı kapmış olmakla beraber bazı şarkılara sesimin gitmediği de bir gerçek. bayıklığımın nedenlerinden biri de belki ilk konser olmasındandır seyirciyle aşmam gereken bi olay var sanırsam onun da zaman içinde geçmesini umuyorum. eleştirin için saol dikkate alınmıştır. Ahmet bey sizi de konserde göremedik ama bi sonrakine bekleris artık ööle şekil yapmışın demekle olmas ;)
 
sifayla beraber ustune krusifaay die bairinca ole olur tabi :) konser sirasinda ve sonrasinda destek olan herkese tesekkur ederim ayriyetten yapici elestiri icin de aynisindan :)
 
Geri
Üst