Setuplar Arası Geçiş

arkadaşlar örneğin hem processor hemde analog setup ı aynı anda kullanıyoruz ve processorde bypass özellii yok

bunları nasıl aynı anda kullanabiliriz ? y kablo- switch nasıl bir yol kullanmak lazım
 
Gitardan sonra bir A/B/Y switch koyabilirsin sinyali ikiye böler.Fakat tabi bu 2 sinyali girebilecek 2 inputlu bi ekipmana ihtiyacın var en sonda. 2 anfi olabilir,mixerde 2 kanal olabilir veya daha güzeli processoru direk miksere girersin,analog setup ı anfiye girip mikrofonlayıp mixer e girersin veya girmezsin monitor olarak kullanırsın vb,vb,,,Bir çok kombinasyon olabilir. Ben kullanmadım ama boss un veya morley in a/b/y switch leri var...Kullananlara sormak lazım sinyalde kayıp vs. oluyor mu...
 
bypass özelliği olmayan processor olacağını sanmıyorum.Ankaradaysan msne ekle sana öyle bir pedal yapabilirim malzemeleri al yeter.çünkü o a/b/y switch dediğiniz pedalları 200 dolara satıyolar inanılmaz biçimde.
 
İki tane Behringer AB100 alınır. Gitar 1. AB100'e girilir. Bu sinyali ikiye böler. Sinyallerden birisi processora, diğeri analoglara gider. Daha sonra processor ve analoglardan gelen sinyal 2. AB100'e girer. Birleşen çıkış istenilen tek girişli sıradaki ekipmana girilir.
İşin özeti: 2 AB10 alınır. 1. AB100 üzerindeki switch yukarıda olan modda (dağıtıcı) kullanılır, 2. AB100 switch aşağıda olan modda (birleştirici) kullanılır. Sinyaller arası geçiş 1. AB100 ile yapılır.
Özellikle Behringer AB100'ü önerdim, çünkü ucuz. Boss LS-2 çok daha gelişmiş ancak bir LS-2 fiyatına 2 tane AB100 alınabilir...
Edit: Şunu eklemeyi unutmuşum:
AB100_big.jpg
 
ab switchler hakkında baya araştırma yaptım zamanında. palmer haricinde bu işi gercekten düzgün yapan firma yok gibi görünüyor oda burada yok. boss ve behringer birbirinin işleyiş olarak hemen aynısı ve ben boss u denedim sinyal değişmesi var işime gelmedi. Bunun üzerine kendimiz yapmaya çalıştık onuda beceremedik oldukça ana sinyale yakın neticeler alsakta tatmin etmedi. Olay tek sinyali 2 sinyale çevirmek gibi görünüyor ama birbirinin klonu 2 sinyale cevirmek felaket zor.
 
Geri
Üst