Elektrikli Testere Önerisi

2. Münevver Karabulut vakası ya da 20'den fazla Gibson varsa 5 tanesini kesecek sanırım :)
Böyle ufaktan bi tırsma falan geldi bana da hocam niye öyle oldu ya? o_O

İşin şakası bir yana, Black&Decker, Bosch ve adını hatırlayamadığım bir marka daha (Bütün aletleri sarı renk. Görseniz tanırsınız. :D) başarılı bu tip elektrikli aletlerde. Onlara bakabilirsiniz.
 
Black&Decker, Bosch bunlar eskiden güzel ürünler üreten markalardı. AEG, Talon gibi markaları tavsiye ederim. Talon öyle bir şey ki bir kamyona yakın odun kestim yine bana mısın demedi, performans düşüşü bile yaşamadım.
 
linktekini kullandım..yazlıkya ağaç budarken..tek dikkat gereken uzun süre zorlayarak çalışmayın..motor dişlisinin karşısındaki parça plastik ısınırsa eriyor. ama dediğim gibi sık yağlar keserken mola verirseniz fazlası ile iş görür..hatta komşulardan birisi kurumuş bir incir ağacını keserken gördü inanamadı..birkaç ay sonra hırsız girdiğinde bu testeriyide götürdü..alacak olsam aynısını aşırım..dediğim gibi parasının hakkını fazlasıyla verir...umarım işe yarar..
 
Aynen öyle. Bosh kaliteli ürünler yapıyor, matkabı, vidalaması, tank zımparası ve jet taş'ı var senelerdir kullanıyorum bana mısın demedi hiç biri.

Dekupaj testeresi RJ serisi, şu kırmızı olanlardan. Gravür makinesi de standart Dremel çakması işte. Ne yalan söyliyim gravür makinesi hiç güven vermiyor aslında ama dekupaj baya götürür beni diye düşünüyorum.

Bu diyarlardan bir deyiş grlsin o zaman...

"Biz de bilirdik Dremel Bosch almasını
Lakin aç idik yedik makina parasını..."

:D
 
Hocam elektrikli testere konusunda Stihl firması bayrağı taşır diyebilirim. Yıllardır kullanırım. Bu yaz kendiminkini aldım.

MSE140C-BQ14.jpg
 
Geri
Üst