Sarp

L

LeBron_James

Siyahın matemi, Nikah masası gibi şarkılarla tanıdığımız Sarp uzunca bir aradan sonra 2. albümünü Ercan Saatçi'nin şirketinden çıkarıyor.

Bu albümün ilk konserini ise bugün (26 Mayıs) Marmara Üniversitesi Bahar Şenliklerinde veriyor.
 
sarp bence de başarılı bir insandır..tek dezavantajı Erol Köse ile tanışmış olmasıdır :D

İlk albümde güzel parçalar vardı.Hatırlıyorum az çok :) Bu albümle gereken çıkışı yapar umarım.Çünkü piyasada dolaşan bi çok adamdan daha fazla müzik bilgisine sahip bi çoğundan da daha tecrübeli adam..(sahne olarak)..Umalım ki kendince doğru şirketi bulmuştur =)
 
sarp'ın ilk albümünde çok güsel şarkıları vardı çok dinledim o albümü ;) umarımki bu albümü ilkinden güsel olur ama ercan saatçi ile nassı olur orasını bilemem :LOL:
 
sarp gerçek iyi bir muzisyen diyebileceğim birisiydi.
2. albumunun çıkacak olmasına sevindim.
ercan saatçi gibi biriyle nasıl bir album çıkaracak onuda merak ediyorum.
 
Albüm çıkaracak olmasına çok sevindim..Geçen yıl Dream TV'de bi festivaldeki performansını izlemiştim.Olağanüstü bi performanstı.Kim bu diye ekrana yapışıp kalmıştım,baktım Sarpmış.. :) O zaman neden bi albüm daha yapmıyo diye merak etmiştim.Sonunda bi ses çıktı.Sarp'ı severim ben ya,albümünü sabırsızlıkla bekliyorum.. :p
 
_merviii_ demiş ki:
Albüm çıkaracak olmasına çok sevindim..Geçen yıl Dream TV'de bi festivaldeki performansını izlemiştim.Olağanüstü bi performanstı :)
rock'n live dı sanırım ;) aslında o festivale katılmamın nedeni biraz da sarptı. ilk çıktığından beri takip ediyorum bu sesine hasta olduğum adamı. ama o performansından sonra çekip gitmiştim sahnenin ordan yaa. hayal kırıklığıydı benm için. seslendirdiği parçalar bile ilgimi çekmemişti. umarım bu sefer, bu yargılarımı yıkacak kadar iyi bir iş çıkarır ;)
 
ilk kaset gerçekten müthişti bu kadar niye ara verdiğini anlamış değilim ama umarım iyi şarkılarla geliyodur..bi ara kemancı da çıkıyodu bi kez gittim çok değimişti ve sabaha kadar yabancı söyledi oysa ki biz ilk kasedinden bazı şarkıları söyler diye umuyorduk..4 gözle bekliyorumm yeni kasediiiiiii
 
Fena değildi ilk albümü, hele "Siyahın Matemi" çok güzel parçaydı ama ikinci albümü geciktirince unutuldu, tıpkı üstünden zaman geçen diğer birçok iş gibi. Umauyoruz ki, yeni albümü ilk albümü kadar güzel, hatta daha güzel olur.

Saygılar...
 
ilk lüzumsuz kavır öncülerindendir kendisi.... zira
ümit besen abimizin nikah masasını cinayet masasına çevirmiştir ama
iyidir hoştur siyahın matemini severiz falan filan ...
rak tutkunları için yeni albümü yoldaymış hayırlısı efendim....
 
ercan saatçi imzalı bir yapım kendisini yarı yolda bırakmaz umarım!!albüm baştan kaybetmesin de o adamla!sonra siyahın matemi gibi bir ses harcanmasın derim.
 
dream tv olsun diğer müzik kanalları olsun daha önce görmemiştim bu videoyu hiç bir kanalda. gezinirken tesadüfen gördüm mtv de. genelde dream den alışığız ilkleri orada izlemeye. problem olduğunu düşünmemiştim. ki bu konuda sarp'ın da büyük ölçüde söz sahibi olduğunu düşünmüyorum...
vardır elbet bir bildiği diyip geçiştirmekten başka yapılacak pek bir şey de yok maalesef...!
 
Söyle buldun mu aradığın aşkı söle,
Yoksa yalnız mısın sen yine,
Benim gibi boynu bükük, gözü yaşlı tek başına.

Güzel cover yapmışlar sert olmuş. Video performans görüntülerinden oluşuyor. Ayrıca sevgili Sarp evrim teorisini kanıtlayacak yönnde bir değişim göstermiş. :D :D
 
Geri
Üst