Sarp

ya cover işine de pek olumlu bakmadığım için ve ayrıca televizyonu açtığımda gerçekten demir demirkana benzer bir adam gördüğüm için bu yorumu yaptım.
yanlış bilmiyorsam albümde birçok cover parça var.
coverlarda güzel olmuş ama pek ısınamadım.
umarım ilerde güzel yerlerde görürüm.ama gerçketen demir demirkana benziyor bu adam
 
Yeni parçaları dinlemedim ama cover güzel olmuş çok yakışmış... adam zaten yakışıklı ekranda ii duruyor :) sesini de beğeniyorum ama parçaları dinleyince anlarız müzik kalitesini albümün...
 
Sarp ı izmir dungeon da izledim ilk kez. vallahi oldukça başarılı olduğunu düşünüyorum gerek ses gerekse sahne performansı olarak. Cover yeteneği gayet iyi ve başarılı bence. geçenlerde de sarp hakkında konuşuyorduk arkadaşlarla bizim bölümden İlhan diye bir arkadaşımız vardı çok sevdiğimiz ve vakitsiz kaybettiğimiz İlhan'ın kardeşiymiş meğer. İlhan da çok iyi bir müzisyendi. Kendisine başarılar diliyorum İzmir konserlerinde yanında olmaya çalışışacağız.
 
Yakınlarda izmir konseri olacak mı ya da daha önce olduğu gibi haftanın belli bir günü sadeece İzmir de çıkacak mı ki?
 
Sarp'ı ilk kez telv.da dinledim.Şarkı tanıdık.Yorumu güzel olmuş.Ama ben yeni şeylerin peşinden gidenlerin destekçisiyim.Bu tür şarkılar insanı bayıyo.Eğer başarı istiyorsa kendi şeylerini vermesi gerekir.Diğer şarkılarını dinlemedim.Belki kendi yazdığı şarkılarda vardır muhakkak.Ama bence bu kadar müzikle ilgilenen birisi kendi şarkısını kendi yapmalı.Klİplerinde kendi yapıtlarını oynatmalı ve bu ona şans yaratacaktır.
 
Geri
Üst