davulzurna demiş ki:Sarprock demiş ki:Daha iyisini yapabiliyorsan sen neden orda değilsinde Sarp orda ?? Eleştiri yap hakaret değil ..
hakaret etmedim,ne haddime . ve ayrıca sana ne? daha iyisini yapıp yapamadığımı nerden bilebilirsin ki? ya da orda olup olmadığımı? ya da daha iyisini yapmak gibi bir iddiam olduğunu nerenden çıkarttın ki? bırakın ezikliği. yaranız mı var gocunuyorsunuz ?
eleştiri işte : beğenmedim performansı , kötü çaldılar , kötü söyledi.
serox demiş ki:Sarp Bey sizi bu forumda görmek çok güzel. Kasetiniz gerçekten harika. İlk alanlardanım galiba 🙂 Canlı performansınız da gerçekten müthiş. Bu arada kocaeli'yde bir gelsen. Çok çok harika olur...
Sarprock demiş ki:serox demiş ki:Sarp Bey sizi bu forumda görmek çok güzel. Kasetiniz gerçekten harika. İlk alanlardanım galiba 🙂 Canlı performansınız da gerçekten müthiş. Bu arada kocaeli'yde bir gelsen. Çok çok harika olur...
sağolasın.. Şuan Kocaeli ile ilgili bir gelişme yok eğer olursa buradan yada
www.sarprock.com
adresinden takip edebilirsiniz..
obituary demiş ki:davulzurna demiş ki:Sarprock demiş ki:Daha iyisini yapabiliyorsan sen neden orda değilsinde Sarp orda ?? Eleştiri yap hakaret değil ..
hakaret etmedim,ne haddime . ve ayrıca sana ne? daha iyisini yapıp yapamadığımı nerden bilebilirsin ki? ya da orda olup olmadığımı? ya da daha iyisini yapmak gibi bir iddiam olduğunu nerenden çıkarttın ki? bırakın ezikliği. yaranız mı var gocunuyorsunuz ?
eleştiri işte : beğenmedim performansı , kötü çaldılar , kötü söyledi.
Daha iyisini yapsaydın şuan onun yerinde sen olurdun 🙂
Sen sadece bir komedisin piyon arkadaşım seninle polemiğe asla girmem kendi kendine konuş sen
Sarprock demiş ki:serox demiş ki:Sarp Bey sizi bu forumda görmek çok güzel. Kasetiniz gerçekten harika. İlk alanlardanım galiba 🙂 Canlı performansınız da gerçekten müthiş. Bu arada kocaeli'yde bir gelsen. Çok çok harika olur...
sağolasın.. Şuan Kocaeli ile ilgili bir gelişme yok eğer olursa buradan yada
www.sarprock.com
adresinden takip edebilirsiniz..
Davulzurna sen takılmana bak gülüyorum 🙂