Ekonomik Ses Kartı Tavsiyesi

Merhaba, mevcut ser kartım M-Audio MobilePre USB Mac Mavericks OSX de çalışmadığından yeni ses kartı almam gerekiyor. Thomann.com'dan getireceğim. Bana €100 ya kadar gitar, condencer mikrofon (phantom power'lı) , midi klavye bağlayabileceğim ses kartı tavsiye eder misiniz?

Teşekkürler.
 
100 eu az bir miktar. Sıralama şeklinde T.C Electronic ve Roland'ın ürünlerine bakıp karar vermeni öneririm. Arada yeni ürünler, kampanyalar olabiliyor, belki birşey yakalarsın. Şu an önereceğim herşey 100eu'dan yüksek olacak çünkü.
 
Focusrite Scarlett serisine bakmadan karar vermeyin derim, preamp'ları ve çeviricileri çok iyidir, stabilitesi de çalışma konforu verir...
 
Esi Maya44e kullanıyorum. OSX86 ile de çalışıyor, driverleri kendi sitesinde var. Yurtdışından 100 dolar civarına almıştım şimdi ne kadardır bilmiyorum. Fakat pci express bir ses kartıdır laptop ile falan kullanmayacaksanız düşünebilirsiniz. +48v phantom power var, 2 in 2 out şeklinde bir kart. Midi klavye girişi de var fakat ben hiç kullanmadım midi klavyeyi usb den bağladığım için.
 
M-Audio M-Track tavsiye ederim yaklaşık 100€ ama biraz dana fazla edebilir. 2 kanallı, gitar için line ve condenser mic için 48 V phantom power barındıran bir kart. USB bağlantılı
 
Geri
Üst