Arkadaslar merhaba,
Benim american strat almak istedigimi bilen bir arkadasim bu sabah bana ikinci el bir ilan önerdi, normal fiyatinin cok altinda olan "Fender Stratocaster Eric Clapton Signature (Pewter)" gitari hemen 2 saat icerisinde gidip aldim. Baska bir sehirdeydi, biraz yol uzadi ama olsun.
Ufak tefek kullanimin verdigi eskimeler ve fretler disinda (ki daha yillarca idare ederler) gayet iyi durumda.
Özellikle rengi cok hosuma gitti...
Seri numarasina göre ise uretim bilgisi:
This guitar is from the Signature Series made at the Corona Plant (Fender), USA in the Year(s): 2002
Bakimini yapinca ilerde daha detayli bir incelemesini yapmayi dusunuyorum!
Bu arada ilk gitarim degil ama nedense cocuk gibi sevindim 🙂
Umarim sizlere Allah daha iyilerini nasip eder!...
Hem gitar hakkinda yorumlariniz hem de söyle paslanmaz ve kolay kolay erimeyecek fret önerilerinizi bekliyorum.
Fender Stratocaster Eric Clapton Signature (Pewter)
Benim american strat almak istedigimi bilen bir arkadasim bu sabah bana ikinci el bir ilan önerdi, normal fiyatinin cok altinda olan "Fender Stratocaster Eric Clapton Signature (Pewter)" gitari hemen 2 saat icerisinde gidip aldim. Baska bir sehirdeydi, biraz yol uzadi ama olsun.
Ufak tefek kullanimin verdigi eskimeler ve fretler disinda (ki daha yillarca idare ederler) gayet iyi durumda.
Özellikle rengi cok hosuma gitti...
Seri numarasina göre ise uretim bilgisi:
This guitar is from the Signature Series made at the Corona Plant (Fender), USA in the Year(s): 2002
Bakimini yapinca ilerde daha detayli bir incelemesini yapmayi dusunuyorum!
Bu arada ilk gitarim degil ama nedense cocuk gibi sevindim 🙂
Umarim sizlere Allah daha iyilerini nasip eder!...
Hem gitar hakkinda yorumlariniz hem de söyle paslanmaz ve kolay kolay erimeyecek fret önerilerinizi bekliyorum.
Fender Stratocaster Eric Clapton Signature (Pewter)