4CM ve pedallar hakkında

Selamlar, biraz uzun olacak ama icinizde bu konuyu cozebilecek gercekten de bilgili abilerim,kardeslerim oldugunu biliyorum. yardimci olursaniz sevinirim🙏

oncelikle, ekipmanlarimi foto olarak ekliyorum, bugune kadar cok fazla dijital pedal,prosesor kullandim hic birinde verimli olamadim, dijital kayit konusunda da pek basarili degilim o sebepten en sonunda analog boarda 1-2 sene once geri dondum. sonrasinda da agirlik yuzunden, dijitalde kayit almak istedigimden ve sabit sound almak istedigimden hybrid sisteme geceyim dedim.

her pedali ayri ayri kullandigimda, yada amfiye girerek kullandigimda cok guzel soundlar aliyorum ve memnunum. bugune kadar da hep send return kullanarak baglanti yaptim, nasil baglamam gerektigini de biliyorum.

bi suredir de fotolarda gozuken NUX Cerberusu kullaniyorum, 4CM method ile de amfide kullanirken yada sahnede kullanirken keyifle sound cikarttigim icin analog boarddaki bi cok pedalimi sattim suan sadece gorsellerdeki pedallara sahibim. amfime girerek kullandigimda hic bi sorun yasamiyordum.

internet icerikleri uretebilmek, sabit soundda hizli kayit alabilmek ve bar ortamlarinda amfi ile gidemeyecegim bi cok yerde iyi sound alabilmek icin NUX AMPCORE STUDIO aldim, o cihazdan da bireysel olarak cok memnunum.

gelelim daha da uzatmadan sorunuma, ben 4CM yontemi ile baglanti yaparak kullanmak istiyorum, ancak bi turlu ampcore pedalina dogru baglantiyi cerberustan yapamiyorum…

baglanti ise su sekilde yapiyorum, sirasiyla signal chainde tuner/wah/cerberus-drive section input/send-return outtan ampcore giriyorum. sonrasinda da kullandigim cikisa gore ciktigim yer degisiyor. bazen analog pedal ekleyip cikarttigim senaryolar da oluyor.

nerede hata yaptigimi bi turlu anlayamiyorum ama 4CM olarak kullanim yapamiyorum ya DRY sound aliyorum ya da hic ses gelmiyor. bazen sadece send gonderiyorum bazen sadece return geliyo, baglantiyi yanlis yaptigimi dusunuyorum. dogru baglanti nasil olmali? ampcore pedali bana kolaylik saglayacak diye almistim ancak suan tum soundlarim bozuldu, mod efektlerim 4cm yapamadigim icin birbirine giriyor..

IMG_0529.webp.jpg IMG_0530.webp.jpg

Geri