O Ogzz34 12 Ekim 2022 #1 Merhaba 5 senedir gitar çalıp şarkı söyliyorum bir kaç kez sahne aldım birlikte birşeyler yapabilcek arkadaş arıyorum
Merhaba 5 senedir gitar çalıp şarkı söyliyorum bir kaç kez sahne aldım birlikte birşeyler yapabilcek arkadaş arıyorum
E ernasln1 27 Ekim 2022 #2 Ben de 4 senedir çalıyorum gitarım akustik , istersen yanında eşlik edebilirim beraber repertuar oluşturabiliriz
Ben de 4 senedir çalıyorum gitarım akustik , istersen yanında eşlik edebilirim beraber repertuar oluşturabiliriz
O Ogzz34 2 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 ernasln1 demiş ki: Ben de 4 senedir çalıyorum gitarım akustik , istersen yanında eşlik edebilirim beraber repertuar oluşturabiliriz Hepsini görmek için tıklayın... ernasln1 demiş ki: Ben de 4 senedir çalıyorum gitarım akustik , istersen yanında eşlik edebilirim beraber repertuar oluşturabiliriz Hepsini görmek için tıklayın... Instagram yazarsanız ulasırırm size
ernasln1 demiş ki: Ben de 4 senedir çalıyorum gitarım akustik , istersen yanında eşlik edebilirim beraber repertuar oluşturabiliriz Hepsini görmek için tıklayın... ernasln1 demiş ki: Ben de 4 senedir çalıyorum gitarım akustik , istersen yanında eşlik edebilirim beraber repertuar oluşturabiliriz Hepsini görmek için tıklayın... Instagram yazarsanız ulasırırm size
E ernasln1 2 Kasım 2022 #4 Ogzz34 demiş ki: Instagram yazarsanız ulasırırm size Hepsini görmek için tıklayın... aslanereen bu adresten ulaşabilirsiniz hocam
Ogzz34 demiş ki: Instagram yazarsanız ulasırırm size Hepsini görmek için tıklayın... aslanereen bu adresten ulaşabilirsiniz hocam
Ayça 6 Kasım 2022 #5 Grubumuza lead elektro gitarist arıyoruz genellikle alternatif rock yapıyoruz manga mvö duman gibi ilgileniyosan konuşabiliriz
Grubumuza lead elektro gitarist arıyoruz genellikle alternatif rock yapıyoruz manga mvö duman gibi ilgileniyosan konuşabiliriz